maanantai 25. helmikuuta 2008

Maanantaita!

Ajeltiin Mian kanssa hallille treenaamaan koiria, ja samalla kyydillä Helmiskä kotiutui viikon mittaiselta agilityn "tehokuurilta" :) Anette näytti hallilla miten H:n kepit ym. oli edistyneet viikon aikana, ja ihan mukavalta meno näyttikin :)
Lunan kanssa treenattiin tottista, eli niitä perusjuttuja, kuten seuraamista, jääviä leikin lomassa ja luoksetuloa. Olin taas ihan tyytyväinen, Lunalla on niin kiva fiilis touhuillessa :)
Helmin kanssa otin myös pikku treenin tottista, siihenkin olen tyytyväinen! Lähinnä sen intoon tehdä hommia, taisi viikon erossaolo tehdä vaan hyvää ;)
Aurinkoisen päivän innoittamana käytiin vielä nuorison (=Luna ja Doris) kanssa Salon kaupungilla kävelyllä. Luna oli kuin parempikin city-koira, kulki reippaana paikasta toiseen, eikä väittänyt muista kulkijoista yhtään. Ainoastaan suojatien liikennevalojen piipitys aiheutti ihmetystä pienessä maalaiskoirassa. :)
Reissun jälkeen käytiin vielä Satun sakemanni-poikien kanssa peltolenkillä, ja illalla olikin sitten kotona kaksi erittäin rauhallista koiraa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miten niin rauhallisia?
Nuohan näyttää "raadoilta"! Lunakin viime voimillaan yrittää pidellä päätään ylhäällä ihan zombina... =o)