torstai 13. maaliskuuta 2008

Iso tyttö

Lunasta on tullut iso tyttö! Ensimmäisiä juoksuja on nyt viikko takana. Käyttäytymiseen juoksut ei ainakaan toistaiseksi ole vaikuttaneet millään tavalla, neiti on ollut oma iloinen ja innokas itsensä :)
Ohjatuista treeneistä on nyt sitten Lunan kanssa taukoa, mutta kotona ollaan harjoiteltu "sitäkin ahkerammin". Maahanmeno onnistuu vihdoinkin ilman apuja, aloin jo olla toivoton sen suhteen ;) Näytön kanssa meni nopeasti ja oikealla tekniikalla, mutta ilman niitä tunki menemään hitaasti istumisen kautta. Kotona eteisessä treenaaminen pallo-palkalla, ja hurjalla määrällä toistoja, sai lampun syttymään :))
Tänään käytiin omatoimitreeneissä koulun kentällä Mian ja koiruuksien kanssa, ja oli ilo havaita että uusi hieno maahanmeno toimi sielläkin, häiriöstä huolimatta. Helmin kanssa treenataan liikkeestä seisomista. Teoriassa H osaa kyllä liikkeen, käytännössä se tepsuttelee aina muutaman askeleen etujaloillaan käskyn jälkeen. Että siinä meille hinkattavaa... ;)

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Luna menee kyllä aivan mahtavan hienosti vaikka ikää onkin vasta.. ..mitä nyt onkaan. :D Nuori joka tapauksessa. Kelpaa reenata jatkossakin hymyssä suin! Siitä tulee loistava koira tolla motivaatiolla ja innolla. ;)

Mia kirjoitti...

Tai siis sehän on JO loistava koira. :D