tiistai 5. elokuuta 2008

AVO-liikkeiden kimppuun...

Tänään tehtiin sitten "inventaario" avo-liikkeisiin Helmin kanssa. Ja ihan yllättävän hyvältä ne tuntui, harjoitusmäärään nähden. Nouto vaikuttais olevan kivalla mallilla, loppuasennon suoruuteen pitää alkaa panostamaan. Kaukkarit oli suht ok, yhden vaihdon H ennakoi... Luoksetulon pysäytystä tehtiin myös, se oli huippuhieno, kun heitteli kokonaista lihapullaa :) Jäävistä seisomiseen tarttee paljon reeniä siihen että alkais kestää sen että palaan taakse. Tallinpihalla tein päivällä hyppyä, ja se istuminen osoittautuikin VAIKEAKSI, mutta ei tietysti mikään ihme, koska se on ollut tähän saakka kiellettyä... Kyllä se siitä, hyvä mieli jäi :)
Äiti oli kameran kanssa "yleisönä" ja Marika mukana reenaamassa. Alla muutama kuva, ja äiteen albumissa niitä lisää :) Kiitos kuvista ja seurasta!
Noutokapulan palautus
Luoksetulon pysäytys
Pumppanen reenas seuraamista, ja kyllä siinä meidän taskukontakti-pulmassa on päästy aimoharppaus eteenpäin! :) Sen lisäksi tehtiin ruutua ja luoksetuloa, sekä hiukan maahanmenoa. Olen erittäin tyytyväinen molempien fiilikseen tehdä hommia! :))

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Omistan Lunan veljen Vekun (Lego) ja olen lueskellut Lunan kuulumisia täältä teidän blogista. Sain nyt itsekin aloitettua blogin ja Vekun tekemisiä voi seurailla osoitteesta stiinu.vuodatus.net
Kauheasti samaa näköä löytyy sisaruksilta :)