maanantai 5. lokakuuta 2009

Päivitystä...

Meillä eletään narttulauman huippuhetkiä. Kahdella kolmesta koirasta on juoksut. Jadellakin nyt sitten ensimmäiset, ikää reilut 11kk. Toisaalta kyllä hyvä että Helmi ja Jallis juoksee yhtäaikaa, sillä tämän jälkeen saadaankin olla puolisen vuotta rauhassa sen asian suhteen :) Mitään mörköjä eikä kummituksia ilmaantunt pennun päähän ennen juoksua, ja hyvin normaalin tapainen se on nytkin. Ehkä hieman totisempi sisätiloissa.
Tässä hieman syksyn väriloistoa:
Pumppanen ei kauaa viitsinyt edustaa, vaan etsi itselleen varsin mukavat "koristeet". Tällä kertaa sateen hakkaama hirvenpska oli huippulöytö. Huoh. Ja pesulle päätyi rontti!
Muuten meillä elo jatkuu normaaliin tapaan :) Tokorintamalle kuuluu hyvää. Lunan kanssa ollaan tehty inventaariota voivoi-luokan liikkeisiin. Eikä tilanne näytä ollenkaan toivottomalta. Helmi on jatkanut ruutu- ja kakereenejä muunmuassa. Ja nyt mulla on tuolla talon päädyssä olevassa koivikossa tunnaripalikoita läjässä, ja omaa ollaan etsitty molempien kanssa jo melkoisen läheltäkin :) Jallis on harjoitellut liik.seisomista, ja se on todellakin tajunnut idean! Se on niin magee otus. Tarvis opettaa sille vielä paikallaanoloa, muuten se ei varmaan ihan kaukana oliskaan alo-luokasta.

1 kommentti:

kehveli kirjoitti...

;)
Voihan Pumppasen edustuskuvat!