lauantai 5. joulukuuta 2009

Vähän reeniä ja paljon rilluttelua :)

Torstaina käytiin Mian kanssa treenaamassa srk-talon nurtsilla. Mia ystävällisesti ulkoilutti kameraansa, vaikkei keli ollutkaan paras mahdollinen. KIITOS!
Pumppanen keskittyy nyt treeneissä fiilikseen ja sen hallintaan ;) Oikea seuraamispaikka on työn alla. Samoin noutokapulaan tarttuminen murisematta. Meillä on kaikki liikkeet aikalailla palasina tällä hetkellä. Noh, hiljaa hyvä tulee. Vai tuleeko?!
Jallis pistää töppöstä toisen eteen :) Seuraaminen on hittijuttu. Siinä keulitaan, painetaan ja näykitään, se on vaan niin sairaan siistii!! Motivaatiota ei puutu! Hihnassa seuraamista pitäis muistaa myös treenata, koska se on J:n mielestä "hyökkää hihnaan"-liike :D Kivaa meillä on. Teoriassa liikkeet alkaa olla koossa, hienosäätöä toki tarvitaan runsain määrin.
Helmillä on moni asia loksahtanut kasaan. (Siis hyvänä päivänä) Toisinaan takaraivoon hiipii ajatus mahdollisesta ykköstuloksesta voittajaluokassa, toisinaan moinen suoritus tuntuu olevan valovuosien päässä.
Perjantaina käytiin Kuusjoen hallilla taas reenaamassa. Luna yllätti oikein positiivisesti :) Ruutu oli hieno, seuraamispätkä hyvää, istuminen hyvä, metallinouto ilman pärinöitä, luoksetulokin ihan jees!
Jade aloitti ruudulla, niin että lelu vietiin yhdessä ruutuun. Sen jälkeen oli sinne niin kovasti menossa, että päätin lähettää tyhjään ruutuun, ja se oli hieno!! Palauttavana vielä kerran lelulle. Alkuun J:llä oli keskittymisvaikeuksia, mutta toisella rundilla saatiin jo ihan kivaa seuraamista ja seisomisia. Luoksetuloa vain pienellä törmäyksellä.
Helmi teki ruutua, istumista, luoksetuloa ja tositosi hienon tunnarin Kirsin toimiessa liikkurina :) Ei hassumpaa. Palkaksi koirille hupilityä :)
Nyt vaan asennetta treeneihin (ja sitä hienosäätöä!) kun tuli noita koepaikkojakin hommattua. Iiik.
Kuviakin olen lisännyt Picasaan taas.

Ei kommentteja: