maanantai 27. syyskuuta 2010

Kuvapäivitys!

Laiskuus on iskenyt plokkaajaan, tai sitten syksyiset ilmat ja sienimetsät ovat vetäneet puoleensa enemmän ;)
Menoa ja meninkiä meillä on riittänyt totuttuun tapaan. Edellisenä viikonloppuna saatiin Kati ja Pinto kylään. Kelit eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta sinnikkäästi me patikoitiin ulkona sateiden välissä, ja hiukan niiden aikanakin. Perjantai-iltana käytiin Hyyppärän rinteillä peräti 9 bc:n voimin, kun Päivi liittyi seuraan laumansa kanssa. Hienosti tuli juttuun taas iso lauma koiria ja kolme hiljaista ihmistä ;)
Lauantaina oltiin paimentamassa, pääsin ajamaan oikein kisarataa molempien koirien kanssa. Ahvenanmaalta oli saapunut kaksi tulevaa paimennuskoetuomaria tekemään harjoitusarvosteluja, joten saatiin ihan oikeaa kisameininkiä. Tytöt menivät oikein hienosti ratansa, Lunsku veti homman jo ihan rutiinilla...
Tässä kuullaan "tuomiota" . Rennolla fiiliksellä, tottakai!
Sunnuntaina lähdettiin Iso-Valkeelle ulkoilemaan ja tietysti samalla hienosti ulos syömään:
Koirien mielestä uimakausi jatkuu vielä. Melkoisen kylmää vesi varmasti on, mutta se ei tuntunut meidän laumaa häiritsevän millään lailla.
Kiitos Kati valtavasti kun viitsit tänne ajella meidän kahjoa laumaa katsomaan. Harmittavasti Pinton kontille tais olla turhan rankka viikonvaihde... Treenaaminen jäi tällä kertaa, mut jos sit seuraavalla kerralla? ;) Kuvia täällä.
Alla tyttöjen syksyiset passikuvat
Tokotreenit olivat muutaman viikon kokonaan hunningolla, mutta nyt on pariin kertaan kaivettu autosta treenikamat esille ja tehty hiukan eläinkokeita :) Näköjään tauko on tehnyt hyvää tässäkin lajissa ja viime aikoina hiotut temput on mennyt jakeluun loman aikana. Koirilla on hyvät fiilikset ja taas mä aloin salaa haaveilla kokeista. Katsotaan...
Muuten ollaan siis vaan rämmitty pitkin metsiä sienten perässä (itse en edes syö sieniä), tehty pitkiä lenkkejä ihanassa syyssäässä ja pidetty hauskaa koirakavereiden kanssa. Mä olen täysin syysihminen!
Alla Jallis Siirin ja Taunon kanssa. Lisää eilisiä kuvia täällä!
Ja tuoreimpana tapahtumana kerrottakoon, että meidän sukuun on saatu uusi koiravauva! Hän on Martta, joka saa jo pelkän kuvan perusteella puheen muuttumaan lässytykseksi ♥ Katsokaa vaikka!

3 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Mekin ollaan ulkoiltu kimpassa. Kiitos vaan seurasta!
Ne kuvat ei näköjään löydykkään näistä albumeista (?)

Tanja kirjoitti...

Heips Soile!

Meidän yhteislenkkikuvat ladattiin suoraan teidän albumiin :)

Mulla ei ole sen albumin osoitetta missään "jemmassa", enkä sinne löytänyt :(

Kiitos kuitenkin lauantaipäivän seurasta!

Kati kirjoitti...

Kiitos taas aivan kaikesta :) Joka kerta totean, että teillä on niin mahtavat metsät siellä! Ja Pinto nautti myös täysin siemauksin loistavasta seurasta :)
Hillitysti riehuminen jatkuu yhä, sillä jalka ei ole kunnossa vieläkään. Niin hiljaa mennään kuin nuppi antaa periksi.
Kiitos myös Seija ja Päivi :)

Kati & Pinto