sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sukulointia viikonvaihteessa!

Saimme lauantaina todella odotetun vieraan, kun Helmatti Kiia tuli käymään Oulusta saakka Hennan ja Sadun kanssa. Olipa mukava nähdä! Kiiasta on kehittynyt oikein hieno narttu, jolla on kaikki palikat paikoillaan niin kropassa, kuin päänkin sisällä. Hennan kanssa ovat hyvä pari, kyllä kasvistädin mieltä lämmitti nähdä. Ensi kuussa alkaa sitten agility-ura virallisten kisojen merkeissä :)
Käytiin lenkillä lauman kanssa. Harmittavasti arska pysyi piilossa koko päivän, niin kuvista tuli melkoisen tylsiä. Kuvat täällä.
Kaunis likka! Eipä pitäis jäädä valioituminen näyttelytuloksesta kiinni ;)
Sunnuntaina oli sitten vuorossa Lunan pikkuveljen treffaaminen :) Eeva ja Ässä huristelivat tänne viettämään ulkoilupäivää. Kivaa!
Aloitettiin päivä pikkuisella tokotreenillä koulun pihalla. Eeva napsi kuvia mun kameralla meistä, kiitos!
Luna seuraa
Luoksetulon stoppi
Jallis seuraa
Maahanmenoa luoksetulossa
Helmi seuraa
Helmi merkillä
Sitten kahvitauon jälkeen lähdettiin ulos täydelliseen talvisäähän. Helmi poloinen joutui jäädä "potemaan" juoksujaan kotiin. Sensijaan saatiin vahvistusta Päivistä ja laumastaan :) Taas oli 8 bc:tä liikenteessä, lujaa meni ja kivaa oli. Ja kamera lauloi ;)
Ässä ja tikku
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa....♪♫♪
Kuvia on taas paljon albumissa.
Kiitos viikonlopun vieraille ja ulkoiluseuralle, oli tosi kiva nähdä teitä kaikkia!
Helmin juoksusta on mainittava sen verran, että se ei ole koskaan ennen ollut noin (kamalan) aktiivinen. Se vaeltaa, vinkuu, ramppaa ulos-sisään, vikittelee Jallista, juo paljon, on kokoajan nälkäinen ja huomionkipeä, ja säikäyttipä mut kerran kun umpiunessa alkoi u-l-v-o-a "auuuuuuuuuuuuu!". Pakko oli tönäistä se hereille. Huhhuh. Helmin mielestä todellakin olisi otollinen aika lisääntyä. Noh, kohta pahin on lusittu.

2 kommenttia:

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Matti, Ville tai Piski tulis mielellään tervehtimään arestissa olevaa Helmiä. <3

Eeva & Ässä kirjoitti...

Ässäkin voisi tulla helpottamaan Helmin oloa...Ajattele nyt niitä HelÄässejä ;)