keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Pentuprojekti edistyy!

Sunnuntai aamuna varhain lastasin Sinikan koirilla ja tarvittavilla varusteilla, ja huristelimme sellaiset 8 tuntia ja 650km, suuntana Pohjois-Karjala :) Kerran matkalla pidettiin parempi tauko, niin että koirat pääsivät hiukan jalottelemaan ja pissalle. Mukavia matkakavereita nuo tytöt, vasta Kuopion kohdilla alkoivat tarkkailla maisemia, että eikö koskaan olla perillä ;) Muuten nukkuivat tyytyväisinä. Matka meni hyvin ja vastassa oli talvikelien lisäksi hurjan mukava Pellonpään porukka!

Jallikselle ja Wallulle oli siis sovittuna sokkotreffit ja hyvin pariskunnalla tuntuikin synkkaavan :) Ajattelin että voidaan olla vielä vähän aikasessa liikenteessä, mutta vielä mitä. Jallis tanssi kosiotanssin, ja Wallu oli myytyä miestä :D
Hymyhuulet suukon saavat, hymyhuulet huomataan...
Illalla pääsin tutustumaan myös navetan asukkaisiin :) Matkanteko, hyvä ruoka ja sauna varmistivat sen, ettei paljon tarvinnut illalla unta odotella...

Maanantaina käytiin navetan jälkeen ulkoilemassa kuuden koiran voimin. Hienosti tuli jengi toimeen, pidin Lunan hihnassa alku ja loppumatkan, muuten sai juosta pehmeässä lumessa. Jallis oli myös hihnassa, tai muuten lähellä, ettei tullut pojille liian suuria kiusauksia matkalla.

Tiistai aamuna käytiin vielä lenkkeilemässä hienossa kelissä. Pakkasta noin 15 ja ihana aurinkokin näyttäytyi taivaalla. Koko porukka taas tietysti mukana, tällä kertaa Luna oli kiinni vain alkumatkan, kun ei vaikuttanut eilisestä lenkistä kipeytyvän tms. Myös Jallis sai mennäviipottaa lähietäisyydellä, pojat juoksivat edellä omana porukkanaan :)

Lenkin päälle oli hyvä lähtä kotimatkalle. :) Tuhannesti kiitoksia kaikesta Pirjolle, Matille ja Marjolle! <3

Toivotaan että luontoäiti on armollinen ja antaa meille sopivasti pikku Walliksia! Nyt kun pääsin tutustumaan tulevaan isään, en malttais enää millään odottaa! :)

Tässä vielä linkki pentublogiin, jonne koitan päivitellä projektin etenemisestä kuulumisia :)

Ihana aamu!
Seuruetta lähdössä lenkille
Komea Wallu
Wallu vauhdissa
Kalle tuloo!
Kaikki kuus samassa kuvassa ;)
Kaunis rinsessa
Vanhentunut Helmi
Kavala kyttääjä vauhdissa taas...
Wallu lenkkeilee...
Mun työt käyttäytyy taas poikkeuksellisesti huonosti...
Ihanan talvista. Kalle ja Lennu kuvassa :)

Loput kuvat löytyy taas albumista. :)Ei kommentteja: