perjantai 3. helmikuuta 2012

Pupseja tulossa!Ihanaa! Jallis kantaa sisällään pikkuista laumaa Walliksia! Keskiviikon ultran jälkeen teki mieli hyppiä ilmaan ja tehdä sivupotkuja, noh, taisinhan mä vähän tehdäkin :D Laskujen mukaan salamatkustajia olisi 5-7. Maaliskuussa sitten saamme tietää miten hyvin laskut osuivat oikeaan.


Uutta kotia ollaan käyty ihmettelemässä muutamaan kertaan. Olen tehnyt hiukan lumitöitä ja siivoillut sisätiloja. Koirat ovat saaneet olla mukana ja osallistua tottakai :) Ne on niin onnessaan kun saavat touhuilla pihalla omia juttujaan. Sisällä Jallis löysi heti muutoin tyhästä talosta sohvan ja meni sinne maate. Ai kuinka niin mukavuudenhaluinen? 
Paikka on niin ihana, että sieltä pääsee heti omasta pihasta lenkille. Peltoja ja metsää riittää ympärillä. Odotan jo kovasti, että päästään kunnolla tutkimaan ympäristöä. Peurat tosin saattavat järkyttyä, jäljistä päätellen niillä menee joku valtatie ihan meidän kodin lähellä...
Tulevia kotikulmia tutkailemassa

Mukavia "teitä" kulkea :)

Lunalle riittää peltoja mittailtavaksi


Pakkaset paukkuu nurkissa, parhaillaankin -21c. Lenkkejä on pakko rajoittaa, koirilla jäätyy tassut niin nopeasti. Onneksi nämä osaavat ottaa myös rauhallisesti.Ei kommentteja: