perjantai 27. heinäkuuta 2012

Uskaltaisinkohan..?

...sanoa ääneen, että Luna voi paremmin?!
Pelkään että taas tulee takapakkia, kun menen asiasta riemuitsemaan.

18.7 Pumppanen sai kaulaansa feromonipannan.
Haluttiin testata vähentääkö panta ahdistusta ja sen myötä rentouttaisi koiraa. Kuinka paljon Luna kipuilee, ja kuinka iso osa kivuista on henkisiä?
Samalla aloin lisätä ruoka-annosten kokoa ja liikunnan määrää. Vapaana saa olla lenkeillä muiden mukana, mutta pättömästi en toki anna sen kaahottaa.
Olin hiukan skeptinen pannan suhteen, mutta valmis tietysti kokeilemaan senkin :) "Kaikki" muu kun on jo aikalailla kokeiltu.

Nyt reilun viikon pannan käytön jälkeen Pumppanen on paljon, paljon iloisempi ja eloisampi! Ihan käsittämätön muutos näin nopeassa ajassa. Lenkeillä olen antanut sen ottaa oman tilansa, ja se liikkuukin pääasiassa jonon etummaisena rennosti ravaillen. Vaihtelevissa maastoissa ollaan kuljettu. Luna osaa hyvin kiertää esteet ja tietää omat rajansa. Toiveena olisi, että kroppa alkaisi rentoutumisen myötä palautumaan, ja saataisiin lihaksia tukemaan heikkoa selkää. Kokonaan tervettä koiraahan Lunasta ei enää koskaan tule.

Voi miten kovasti toivoisin, että Luna saisi vihdoin vapautuksen kipuhelvetistä! Ihana nähdä välillä tuttu iloinen pilkahdus Pumppasen silmissä <3

Varovaisen toiveikkain terveisin Tanja ja Luna-Pumppanen :)


2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Toiveissa täysillä mukana <3

Kati kirjoitti...

Me olemme myös toiveissa täysillä mukana <3 Terv. Kati, Lunan Pinto-täti ja Flow-sisko