keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Puhalletaas taas henkeä Duracelliblogiin!

Phuuuuh!
Kelit keikkuu suuntaan jos toiseen, pikkuisen luntakin jo saatiin valaisemaan. Mutta nyt ollaan taas tukevasti plussakelissä, maa jäätiköllä ja vettä satelee. Inhaa.
Paimennuskausi vois vielä hyvin jatkua, mutta ei vaan jotenkin saa enää itsestään irti kunnollista treenimotivaatiota.Mannan kanssa ollaan sensijaan käyty muutaman kerran tutustumassa agilityesteisiin :) Manna-maalaiskoira on siis saanut uusia kokemuksia ja erilaista hauskaa ohjaajan kanssa.
Se syttyi saalisleikkiin sekunnissa, vaikkei tuon kanssa juuri ole leikitty. Ja hubility saa sen ihan liekkeihin. Hauska teini!Muilla ei ihmeitä. Jallis on ollut kevyemmällä aktiviteetilla, ja sen jumeja on koitettu hoidella auki. Kyllä se vaan on niin, että 5-vuotiaana se koiran kroppa ei enää palaudu niin nopeasti kaikista saamistaan tälleistä. Mutta koitetaan saada tytteli hienoon kuosiin talvikauden aikana, ens kesälle sitten taas suunnitelmia (tai haaveita) suuntaan jos toiseenkin :)

Lunan leikkauksesta on jo kaksi vuotta! Jestas miten aika kuluu nopeaan! Hienosti saatiin jatkoaikaa operaation myötä, vaikkei elo pelkkää juhlaa ole aina ollutkaan. Mutta Pumppanen pystyy juoksemaan täysiä ja nauttimaan elostaan. Ilman leikkausta se olis jo halvaantunut aikapäiviä sitten todennäköisesti...


Hempukka mummo nautiskelee vaan elostansa täysillä :) Hauska miten koira joka ei nuorena sietänyt mitään petiä alleen, hakeutuu nykyisin nukkumaan sohvalle/huoville/pedille patterin eteen. Aika ihanaa.Muoks: HUI KAMALA MITÄ TÄÄ BLOGGER TEKEE MUN KUVILLE?!

Taisin saada palautettua kuvat ennalleen. Mukava tuollainen "automaattinen kuvien parannus" toiminto. Ei tartte mun kuvia "parannella"...

Ei kommentteja: