keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Mörköjen häätöä ;)

Maanantaina tottistreeneissä käytiin Lunan kanssa kentällä leikkimässä ennen kun porukkaa alkoi tulla paikalle. Heittelin vähän palloa, ja kun sain koiran innostumaan leikistä, vein sen heti autoon. Myöhemmin otin sen uudestaan katselemaan muiden touhuja. Istuskelin itse maassa ja Luna makoili vieressä. Heti kun alkoi vapautua ja moikkaamaan ihmisiä, niin taas sama homma, heti autoon. Siinä oli meidän treenit :)
Tiistaina käytiin samaisella mörkö-kentällä. Nyt tein niin, että päästin molemmat koirat autosta kentälle riehumaan, ja heittelin palloa. Sitten laitoin Helmin paikallaanmakuuseen, ja jatkoin leikkiä Lunan kanssa. Luna unohti kokonaan että paikan piti olla pelottava ;) JEE! Sit taas Luna autoon, ja Helmi pääsi palkaks reenailemaan ja leikkimään :)
Tänään harjoiteltiin Kiikalan koululla. Taas meni kivasti, vaikka ampumaradalta kuuluikin kaukaisia paukkuja. Heittelin palloa ja riehusin hetken kakrun kanssa. Tänään ei ollut peloista tietoakaan :)) Valoa putken päässä?! :) Helmi pääsi treenailemaan, oikein "liikkeenohjaajan" kanssa, ja ihan mukavasti sujui hommelit. Lauantaina lähdetään sitten mölleilemään :)

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Liikkeenohjaaja pahoittelee hajamielisyyttään... Juoruaminen ja ajattelu ei onnistu samaan aikaan. ;)
Luna meni hienosti, mietin taas illalla itsekseni puolunissani miten hieno koira se on!