tiistai 1. maaliskuuta 2011

Toipilaan kuulumiset ja kuvasaastetta

Ensin tärkein: Helmi voi hyvin! Viikko leikkauksesta kulunut, ja madame on jälleen voimissaan :) Tai on kyllä ollut jo muutaman päivän, ainakin omasta mielestään. Muodikkaasta pajatso-paidasta päästiin eroon, kun Helmi ei osoittanut juurikaan mielenkiintoa haavoja kohtaan, ja ne paranivatkin oikein hienosti. On tuollainen eläimen paraneminen ihan uskomattoman nopeaa! Nyt on mahan alla vain kuivat arvet, veikkaampa että niitä ei viikon päästä näy oikeastaan ollenkaan enää. Pikkuhiljaa aletaan lisäämään liikuntaa, muutama päivä kuitenkin koitetaan välttää vielä korppijahteja ym. täysin päätöntä revittelyä.
Sitten sitä kuvasaastetta:
Lammenjärven jäällä on tullut tuuleteltua muutamaan otteeseen. Niin matalan lammen jäälle uskaltaudun jopa minä, ajatuksella: jos jää pettää, jalat ottaa pohjaan ;) Mutta kyllä silti pelottaa liikkua jäällä, ei auta mikään. Jäällä on kyllä muuten oikein mukava kulkea, lunta ei ole yhtään liikaa. Mahtavasti kevätaurinkokin jo lämmittää!
Jallis on ajatellut mallin uraa. Tässä harjoitellaan hymyä Pepsodentin koekuvauksiin.
Koska kelit ovat olleet mitä mahtavimmat (jos ei mietitä pakkaslukemia), ollaan ulkoiltu paljon (liikaa) kameran kanssa, ja usein saatu seuraakin :)
Tässä Marikan pikkupojat, Nuuka ja Niitti
Ja tässä Piian pojista Sulo ja Uuno, kera Pumppasen
Tässä tuulettelee kaveripiirin uusin tulokas, Ilmari. Hän liittyi collikoiden laumaan muutama viikko sitten :)
Valokuvia Marikan jengin kanssa ulkoilusta täällä.
Piian jengin kuvia löytyy äidin albumista, kun oma alkaa täyttyä taas uhkaavasti sattuneista syistä.
Collikoiden kuvia täällä. Vilahtelee siellä myös äiteen koirat, sekä Luna ja Jalliskin.
Tietysti albumissa voi olla myös jotain vanhempia kuvia, joita en ole muistanut linkittää aiemmin...
Virallinen valvoja Aulis Gerlander varmistaa kuvakulman.
Treenaamisen suhteen ollaan oltu kovin laiskoja. Pari kertaa ollaan tehty jotain pikkujuttuja vaan. Mutta nyt kun Helmikin pääsee taas mukaan geimeihin, on aika aktivoitua. Ehkä. :)
Jallis on etäopiskellut paimennusta.
Pistetään vielä Tompan kuulumisetkin. Pappalla menee hienosti. Aurinko lämmittää, ja karvaa irtoaa käsittämättömät määrät. Ulvin kanssa päivät kuluu oikein rattoisasti :) Tässä video muutaman viikon takaa. Tomppa vinguttaa Ulvia! :D
Muoks. Video näkyy vain, jos on kirjautunut facebookiin.

Ei kommentteja: