maanantai 22. elokuuta 2011

Elokuu jo pitkällä!

Pahimpien/parhaimpien helteiden hellitettyä otteensa, on allekirjoittanut siirtynyt koneen ääreltä luontoon. (Okei, okei. Olen vaan ollut laiska blogin päivityksessä...) En edes yritä muistella mitä sattumia on menneeseen kuukauteen osunut, joten hoidellaan kuulumiset taas kuvin.
Heinäkuun loppupuolella polskittiin Joskin jengin kanssa Iso-Valkeella:
Leenan luona käytiin ulkoistumassa myös. Ihana retki järveltä toiselle! Kyllä oli mukavaa, kun ei ollut kiirettä minnekkään :) Tässä meidän reitti.
Sisarukset Lucas ja Luna.
Kalasääsket esittivät meille hienon lentonäytöksen! Poikaset tekivät lentoharjoituksia järven yllä.
Elokuun tullen metsät ovat vetäneet puoleensa magneetin lailla. Ollaaan kuljeskeltu sellaisia kymmenen kilsan lenkkejä harva se päivä. Koirat tietysti paljon pidempiä vielä. Metsä on täynnä aarteita nyt, ja olenkin kantanut sieltä kanttarelleja kotiin pussikaupalla. Itsehän en sieniä syö, mutta aina ne on tutuille kelvanneet :)
Käytiin toinenkin reissu Leenan luona tässä välillä. Leena otti mut "päivähoitoon" navettojen välillä, kun olin niillä kulmilla töissä :) Ihanaa kun ei tarvinnut ajella niin paljon. Kiitos ihan mielettömästi!
Käytiin likkojen kanssa paimentamassakin Leenan lampailla. Olipa kiva koittaa täysin erityyppisiä lampaita pitkästä aikaa. Tytöt toimivat ihan fiksusti :)
Paimennuksen päälle tietysti lenkille. Mukana siis Leenan ja mun lauman lisäksi Minnan pojat Popper ja Ice. Joku mielenhäiriö pitänee olla, kun saa kauheet vibat ihan vaan ison bortsulauman katselusta ;) on ne hienoja eläimiä!
Laajensin lenkkimaastojani myös ihan uusille taipaleille. Kiikalassa on paljon hienoa maastoa, ja suurin osa ihan vierasta mulle edelleen. Niinpä kun sain tarpeeksi reipasta seuraa, lähdimme samoilemaan Salakkajärven suunnille. Sieltä kulmilta löytyi paljon hienoja metsälampia, ja myöhemmin tajusimme olleemme ihan lähellä Iso-Valkeeta :) Olisipa kiva lähteä oikein kunnon metsäretkelle lammelta-lammelle periaatteella! Kuka lähtee mukaan?! Koko päivä siinä menee, mutta eväät mukaan ja baanalle! Tässä meidän reitti. Kiitos seurasta Marika ja Tiina!
Jallis ja Rino tutustuu.
Kaunista luontoa ja kauniita koiria...
Viime viikonloppuna saimme kauan odotetut vieraat, kun Eeva tuli käymään Ässän ja Rion kanssa. Viikonvaihde sisälsi tietysti ulkoilua metsässä ja pellolla, uintia ja eväitä, sekä paimennusta ja seurustelua tottakai :) Olipa hauska viikonvaihde! Kiitos Eeva ja Päivi :)
Koko joukkue hauskanpidossa
Ihana Rio n.7kk
Pumppasen pikkuveikka Ässä :)
Pojat vesileikeissä
Että näin meillä menee :) Samaan malliin mennä viiletetään. Paimennustreenit jatkuu ja ehkä se tokokin vois astua pikkuhiljaa kuvioihin ainakin Helmin kanssa.
Kuvia löytyy runsain määrin Picasasta. Tervemenoa katselemaan!

3 kommenttia:

Riikka R. kirjoitti...

Voi elämä noita sun kuvia aina, upeita! On teillä hienot maastot..!

Miten toi Sports Tracker toimii? Pitääkö siinä olla joku GPS, sykemittari tms. "kapine" joka mittaa reitin? t.daiju

Tanja kirjoitti...

Heips Riikka!
Puhelimeen (ainakin Nokialaiseen) saa ladattua Ovi-kaupasta ilmaisen Sports Tracer ohjelman. Muuta ei tarvita. Toimii siis GPS:n avulla, ja on sairaan hauska keksintö. Näihin sais kai lisävarusteena sykemittaria yms. hienouksia, mutta mulla on tosiaan vaan perusluuri :)

Riikka R. kirjoitti...

Kiva, pitääkin mennä tutustumaan :) ...mulla on kyllä niin karvalakki-malli tuo nokialainen, että kattotaas toimiiko...