maanantai 25. tammikuuta 2010

Terveisiä Pintolasta! :)

Lauantaiaamuna huristeltiin Raumalle. Oltiin tilattu aurinkoinen jäälenkki meren jäällä hyvässä seurassa, mutta jostain oli tingittävä... Nimittäin auringosta. Seura ja maisemat oli kuitenkin niin hyvät, että arskasta viis! 3,5 tuntia taivallettiin jäällä, välillä grillattiin makkaraa ja juotiin kahvit Leppäkari (Kati oliko se sellainen?!) nimisessä saaressa :) Jäällä kulki moottorikelkkoja, mönkkäreitä ja autoja, joten jopa mun oli uskottava että siellä käveleminen on turvallista ;) Mun maalaiskoirat suhtautuivat muihin jäälläliikkujiin uskomattoman fiksusti, kyllä niistä sai olla taas ylpeä. Ja laumalla meni lujaaaaaaaa, kun oli tilaa päästellä menemään.
Koko joukkue jäällä, kyllä on baanaa päästellä! (Mielikuvissa haaveilin Tompan kanssa samasta highwaysta, saattais mennä lujaa! ;) )
Hupinsa kullakin...
Sukulaiskoirat :)
Uskomattoman hieno lauma! Ei mitään murinoita eikä kyräilyjä koko reissussa. Jallis oli Katin luona paratiisissa: Pinton lelut oli niin iiiiiihania, ja niitä oli paljon! Helmi oli Katin luona paratiisissa: ihania ruokia ja tuoksuja keittiö tulvillaan! (ei meillä koskaan!) Kyllä se varmaan nyt osaa tehdä perunamuussia ja paistaa lettuja, niin tarkkaan se katseli työvaiheet... Luna oli Katin luona paratiisissa: leluja, paljon leluja. Eikä kukaan ole kiinnostunut hänestä :) Nukkua puhalsi umpista unta nojatuolissa! Mun stressikoira, ja pöh! Tanja oli Katin luona paratiisissa: savustettua lohta ♥♥♥ ja lettuja ja ...! Nam! Ja se merenjää! Kyllä meitä pidettiin siellä kuin herran kukkarossa :D Tuhannesti kiitoksia vielä kerran!
Sunnuntaina sitten lähdettiin aamulla aikaisin kohti Noormarkkua. Jalliksen luokka alkoi jo yhdeksältä. Kauaa ei likka hallia ihmetellyt ja leikki sujui :) Hyvillä mielin siis kohti ensimmäistä koitosta! Koe meni hienosti, pentu teki asiat juuri niinkuin on opetettu :) Eikä palkkaamattomuus sen tahtia hidastanut, hienonhieno otus!
Tässä jätetään paikallaanmakuuseen alokoiria. Hyvin rauhassa makasi pentu, vaikka viereinen koira vinkui, istui ja lähti lopulta omistajansa luo. Lopuksi vielä toinen koira lähti rivistä.
Seuraaminen oli hienoa Jallista! Ihana pentu ♥
Näihin tunnelmiin kisa sitten päättyi meidän osalta :)
Tässä kaikki liikkeet listattuna.
Noormarkku 24.1.2010 tuomari Ilkka Sten
 • Luoksepäästävyys: 10
 • Paik.makuu: 10
 • Kytkettynä seuraaminen: 9,5 (en tiedä mistä lähti puolikas)
 • Vapaana seuraaminen: 10
 • Liik. maahanmeno: 9 (lisäkäskyllä sivulle, muuten hieno)
 • Luoksetulo: 10
 • Liik. seisominen:10
 • Hyppy: 7 (tässä bongasi merkin matosta ja syöksyi sitä katsomaan, sanoin nimen, ja sitten ponkaisi. Loppu hienosti)
 • Kokonaisvaikutelma: 10
Loppupisteet: 191 1-tulos, KP ja luokkavoitto
Videoita: Kytk.seuraaminen, vapaana seuraaminen, liik.maahanmeno, liik.seisominen, luoksetulo Kiitos Katille videoinnista!
Helmin koe sisälsi enemmän yllätyksiä. Mutta ei taas auta muuta kuin katsoa peiliin! Ne asiat mitä on treenattu ja hiottu viimeviikot sujui kympillä! Ja ne mitkä on jäänyt treenaamtta tai vähemmälle, ei sujuneet... Mutta hyvä maku jäi, ja nälkä treenata senkun kasvoi! Hieno Helmi!
Paikallaanmakuu päättyi näin. Kolmen minuutin paikkeilla oli noussut istumaan, ja koko ajan ollut levoton. No, ihmekö tuo? Kokonainen "kisamakuu" ollaan otettu viimeksi vuosi sitten kokeessa!?! Pieniä pätkiä toki sillontällön, mutta niitäkin liian vähän. Ei voi koiraa ainakaan syyttää!
Mutta tämä! ♥KYMPIN TUNNARI♥ Se oli hieno! Mutta kyllä me ollaan sitä harjoiteltukin!
Helmin pisteet listattuna:
Noormarkku 24.1.2010 tuomari Ilkka Sten
 • Paik.makaaminen: 0 (nousi istumaan puolenvälin jälkeen, muutenkin rauhaton)
 • Seuraaminen: 8 (alku kökköä, parani, olen tyytyväinen)
 • Liik. istuminen: 0 (tämä oli pettymys isolla P:llä! Tämän se osaa! Höh.)
 • Luoksetulo: 9 (hyvä oli, kivaa laukkaa välit, molemmat stopit ok)
 • Ruutu: 0 (siis voi...! Meni hyvin ruutuun, keskelle stoppas käskystä! Mutta: istui maahankäskyllä! Ja toisella nousi seisomaan kaketyylillä! Kolmannella sitten maahan... eli nollille meni!)
 • Hyppynouto: 10
 • Metallinouto: 10
 • Tunnari: 10
 • Kaukokäskyt: 10 (olen niiiiiin ylpeä!)
 • Kokonaisvaikutelma: 10
Pisteet: 198 3-tulos.
Ei muuta kun lisää treeniä! Ja myös niitä "varmoja" ja tuttuja liikkeitä ;)

7 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kiitos itsellesi ja onnea vielä saavutuksesta :) Oli ihanaa olla todistamassa Jalliksen ekaa koetta :) Tuo nuotiopaikka tunnetaan varmaan virallisesti Ailinsaarena parhaiten.
Tämä lauma sopii keskenään niin uskomattoman hyvin yhteen. Kukaan ei napise kenellekään :)
Harmi, ettei aurinko paistanut. Päästiin silti nauttimaan tilasta ja ulkoilusta. Ja nuohan juoksi...
Kiitos mukavasta viikonlopusta koko porukalle! Ja hyviä treenejä sinne jatkossa! Toivottelevat Kati ja Pinto

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Onnittelut tätäkin kautta. Teillä on ollu varsin kiva reissu. Vesi kielellä luin savukalasta, joka on mun super hyper suur herkkua.

Kisatkin meni hienosti. Onnea Jallis ja onnittelut Helmi hienoista kympeistä. Koskas onkaan seuraava koe?

Päivi N

kehveli kirjoitti...

♥ Onnittelut ♥
-Lallin upeasta uran avauksesta
-Hellin hienoista kympeistä
-Tanjan tekemästä "työstä"

Olette kyllä hyviä!

Tanja kirjoitti...

Päiville:
Seuraavista kokeista ei vielä ole tietoa :) Nyt treenataan paik.makuu kuntoon kaikille! Helmi vois kisata ehkä maaliskuulla, ellei juoksut sotke kuvioita...

Päivi kirjoitti...

Onnittelut upeasta kisauran aloituksesta!

Sanna Nelli Nova kirjoitti...

Vautsi! Hyvä Jalmari-pikkupentu ja Helmille niin monta kymppiä! Vau vau vau:)

Hanna kirjoitti...

Onnittelut tosi upeasta suorituksesta!!!