torstai 14. tammikuuta 2010

Vauhdikasta arkea

Meillä meno jatkuu totuttuun tapaan. Päivisin ollaan koitettu tehdä kunnon lenkkejä kauniin talvisissa maisemissa ja iltaisin sitten on treenailtu pimeällä. Ninan kanssa on käyty tehtaan valaistulla pihalla tottistelemassa, kun muualla ei oikein valo meinaa riittää. Lenkkikelit on nyt mitä mahtavimmat, kun pakkanenkin antoi periksi. Lunta on sopivasti metsissä rämpimiseen :) Yhtenä päivänä käytiin lenkillä oikein koko perheen voimin, ts. ratsastin Tompalla ja tytöt kirmas mukana. Olipa kivaa, pitäis saada aikaseks useamminkin!
Olin tiistaina ja keskiviikkona lampolassa töissä, kun lampaille tehtiin tiineystarkastuksia. Jallis aktiivisena nuorena koirana oli sitä mieltä, että moinen kotona oleskelu on jonninjoutavaa ajanhukkaa... Hän oli sitten keksinyt muotoilla eteisen kaapinkulmaa pyöreäksi ja askarrellut mun sänkyyn pienenpieniä puutikkuja. On se sitten vaan reipas tyttö :D
Että tällaista meille tälläkertaa.
Kuvia löytyy taas paljon albumista.

3 kommenttia:

Sanna Nelli Nova kirjoitti...

Hyvä Jade, olet niin lahjakas tuossa remontoinnissa! On se vaan kumma ettei nuo ihmiset aina ymmärrä bortsujen taiteellisen silmän päälle.... :)

Tanja kirjoitti...

Kyllä meijän Jamppa osaa remontointihommat :)
Eilispäivän "löytö" oli sängyn (joustinpatja) reunaan syöty melkoisen suuri reikä... Ihmettelin että mitä tuppoja sängynalla on, mutta selitys sitten löytyi ;)

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

tässä kohtaa täytyy sanoa, että onpa ihanaa kun koirat asuu tarhassa.