maanantai 22. helmikuuta 2010

Hoitolapsi ja sunnuntain humputtelut :)

Lauantaita vietettiin 4-koiraisena :) Helmin pentu Karkki oli meillä hoitolaisena. Keli oli järkyttävän hyytävä, pakkasta parisenkymmentä astetta ja siihen päälle kauhea tuuli! Sää ei meitä kuitenkaan saanut sisälle jäämään, vaan kaksi kunnon lenkkiä tehtiin tuulessa ja tuiverruksessa. Äidillä ja pojalla ei vilu ehtinyt tulla, senverran lujaa niillä meni. Karkki näkee vain Lunan, ja Helmi-rienaajamutsi pitää huolen, ettää vain hänet huomataan. Piste. Sisällä sitten makasikin pelkkiä raatoja, niin kuluttavaa on ulkoilu laumassa pienten roopenkollieitten mielestä.
Tässä näkyy hyvin arktinen ilmasto!
Sunnuntaina sitten mentiin hiukan humputtelemaan tokojuttuja, ja äiti lupautui ulkoiluttamaan mun kameraa jäätymisenkin uhalla. Seuraavat kuvat otetaan sitten kun arska näyttäytyy... Kiitos kuvista!
Ensin humputteli Helmi.
Ekaa kertaa IKINÄ Helmi teki jutun jota olen odottanut ja josta olen haaveillut! Rakensin ruudun Helmin maatessa odottamassa. Ja mitä tekee Helmi "vapaa-käskyllä"?! JUOKSEE RUUTUUN! ♥Syrän♥ Voi että miten onnelliseksi pieni asia voi tehdä. Se itse tarjosi ruutua! Sitä tylsää ja niin kovin kaukana olevaa ruutua ♥ Jes, jotain on mennyt jakeluun! Ja vielä muutkin ruudut onnistuivat kivasti. Lisäksi kakeja, nouto, luoksetulo ja vähän seuruuta. Luoksetulo oli aika plörö.
Tässä Helmi tulee ruudusta sivulle. Näyttäis tulevan melko kovaa :)
Ja tässä hän noutaa. Noudot on POP.
Lainaus
Sitten Pumppanen.
Pumppiskin ruutuili. Se onkin hänen lemppareita. Juokseminen on vaan niin kivaa! Lunan kanssa samaa settiä kuin Helmillä.
Palkka matkalla suuhun :)
Rimpatirampati lälläslää... Näkeeköhän kuvaaja et mulla on kapula ;)
Seuraileehan se, hetkittäin jo ihan kivasti. Vielä kun ohjaaja lakkais astumasta sen karvoille sivuaskelissa, niin saattais itseluottamuskin päästä kasvamaan.
Jallis-pieni viimeisenä muttei vähäisempänä :)
Sekin sai ruutuilla :) Jallikselle käsky "ruutuun" tarkoittaa "juokse kovaa! Juokse ja säntäile" :D No, jahka hänelle annettiin vihje siitä mihin suuntaan kannattaa juosta saadaksen pallon, homma oli helppo.
Tässä kajahtaa ohjaajan suusta "hyvä!" Ja kyllä se reagoi :) ts. kääntyy katsomaan mistä pallo tulee!
Pienen paraatihevosen seuruuta :)
Ja noutoakin tehtiin. Sisällä eteisessä ollaan tehty klikkerin avulla kapulan nostoa ja pitoa, ja välillä sitten ulkona koknaista noutoakin. Nostelu sujuu ulkona yhtä hienosti kuin sisällä :) Kokonaisessa noudossa pitää muistaa hetsata palautuksessa, muuten alkaa leuat loksua liikaa. Kun vähän suhisee, niin palautusvauhti on sellainen, ettei puremaan ehdi :D
Loppukevennykset sitten Suomelan koirapuistossa. Elikkäst äiskän pihassa, ettei tule väärinymmärryksiä ;)
Keinuminen on kivaa. Toiset vaan on niin hätäisiä, ettei maltti riitä oman vuoron odottamiseen.
"Otaa kiinniiii mandariiniiiii!" t. Jallis
Perjanataina ja sunnuntaina päästiin Jamppiksen kassa lampolaan :) Karsinassa harjoiteltiin vähän lampaiden ajamista ja niiden kiertämistä. Kyllä ensin meinasi iso lauma hirvittää pientä paimenta, mutta hienosti hän jo uskaltautui menemään seinän ja lampaiden välistä :) Ajaminen on kivaa, niin kauan kun tädit liikkuvat sujuvasti alta pois, mutta vielä ei itseluottamus riitä, jos joku rouvista onkin erimieltä kulkemisen suhteen. Mutta me harjoitellaan :) Ja mikä parasta, asentaja-koira on näiden sessioiden jälkeen ihanan väsynyt! ;)
Picasassa on uusia kuvia...

Ei kommentteja: