keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Mitähän meille...

Hankijumppaa, pitkiä lenkkejä, hauskapitoa kavereiden kanssa ja treeniä :) Siinä meidän viimeaikojen kuulumiset pähkinänkuoressa! Koirilla alkaa olla melkoinen kunto, kiitos loistavien talvikelien. Ja josko siinä omakin kunto olis vähän kohentunut samalla?
Treenirintamalla ei ole ihmeitä tapahtunut, vanhoja asioita on koitettu ylläpitää ja jopa hiukan hioa, sekä uusia asioita (kuten ohjattu ja merkki) on otettu mukaan kuvioihin. Sisällä eteisessä on leikitty naksuttimen kanssa Jampan noutoa siivommaksi ja isompien tyttöjen kake-tekniikkaa yms. pientä.
Lunan pomppuja
Uimatreeniä kesää varten...
Ei pal hyydytä hanget :)
Zumba on muodissa, mutta Jade ja Sheena harrastavat perinteisempiä paritansseja :)
Kerran päästiin tyttöjen kanssa lampaitakin katsomaan. Tosin aikalailla katselemiseksi se jäikin. Lunta on niin paljon pellolla, ettei tätejä siellä raaskittu ulkoiluttaa kuin hetki. Mutta sen verran lähelle päästiin jo, että tämäkin "talvesta tykkääjä" alkoi odottaa kevättä... ;)
Lammastreffien jälkeen päästiin hillumaan pellolle 10 bc:n voimin! Kyllä siinä silmä lepää, en tiedä mikä vois olla kauniimpi näky?! ...ehkä 12 bc:tä?! :D Kameran objektiivi päätti vaan taas hajota väärään aikaan, ja ryhmäkuva on enemmän kuin fiasko :/
vas. Rita, Matti, Iita, Luna, Jade, Helmi, Etta, Ville , Piski, Teppo
Albumissa on joitain kuvia lisätty viimepäiviltä.

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Ihania nää sun lumikuvat!