sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Hyvä viikonloppu :)

Ensinnäkin, Helmin ja Lakun lapsi Karkki (Arttulan Lakun Maku) käväisi tänään Helsingissä luonnetestattavana. Oli ilo päästä katsomaan jätkän touhuja, se oli kuin pikkulapsi Puuhamaassa. Taisteli hienosti, puolusti, oli paukkujen suhteen väliinpitämätön ja ehtipä vielä pimeässä huoneessa ilmaista tuomaritkin :D Tulos oli upea 215p, laukaisuvarma! Onnea Nina ja Karkkimiäs!
Meidän viikko on kulunut tavalliseen tapaan. Torstaina pyörähdettiin Halikossa tokoryhmän treeneissä. Helmi pääsi tekemään pitkän paikallaanmakuun kunnon rivissä, ja vaikutti tällä kertaa ihan hyvältä. Muutenkin se toimii kivasti, eikä välitä suurestakaan häiriöstä. Lunsku treenasi pikaisesti jotain juttuja ja oli ihan ok myös. Jallista ahdisti hiukan häiriöt, ja sen kanssa keskityinkin leikkimään pk-esteen kiertoa ja helppoja perusjuttuja. Jalliksen koepaikkakin peruuntui Salon kokeeseen, joten saapi lapsi lisäaikaa kehittyä :)
Aneten kanssa treenattiin perjantaina srk-talon nurtsilla. Siellä on kiva treenata, kun häiriötä on, muttei liikaa. Kaikilla (mun ja Aneten) koirilla oli samaa ongelmaa. Paineistumista yksin jäädessä. Täytyypä siis muistaa satsata siinäkin fiilikseen!
Paimenneltu ollaan, tottakai! Äiti tuli lauantaina mukaan kameran kanssa, ja alla kuvasatoa paimenista. Kiitos!
Luna pätevänä
Luna tuo...
Luna kuljettaa
Luna vie :)
Katu-uskottava (vai pitäiskö sanoa laidunuskottava) Jallis :)
Jallis kuljettaa...
Pylly pystyssä kohti uusia haasteita :D
Lauantaina käytiin korkkaamassa myös Iso-Valkeen kevät äidin kanssa :) On se aina vaan yhtä hieno paikka. Ihana, ihanan luonto. Ja makkaranpaisto nuotiolla tottakai!

1 kommentti:

äiree kirjoitti...

...ja koirat laavun katolla, tottakai!