maanantai 7. kesäkuuta 2010

HelMatti viikonloppu!

Vauhdikas ja odotettu Helmatti viikonloppu takana! Vaikka porukka kutistuikin matkan varrella kolmeen Helmattiin ja yhteen Viumattiin (Pinto), menoa ja meinikiä ei silti puuttunut :) Kaikenkaikkiaan lauantaina mökillä kävi 10 bc:tä ja 1 pk.collie! Helmin ja Matin lapsista paikalle pääsivät Matti Jr, Aku ja Pilkku omistajineen. Komeita nuoria uroksia kaikki! Todettava on, että kolme erilaista turkinlaatua, kolme erilaista luonnetta :)
Masan vesileikit
Lauantaina ohjelmassa oli ensin kahvittelua koirien juostessa ja tutustuessa toisiinsa mökin maisemissa. Sieltä siirryimme Kiikalan urheilukentälle hiukan treenailemaan tottista. Olipa mukava nähdä poikia puuhastelemassa.
Komea rivi. Vasemmalta: Aku,Jallis,Pilkku,Pinto ja Masa
Sitten muutama passikuva:
Pilkku
Masa
Aku
Tottistelujen jälkeen mentiin mökille grillin ja saunan lämmitykseen. Päivi liittyi isi-Matin kanssa seuraan myös :) Koirilla ei vielä vauhti ollut hyytynyt päivän touhuista, vaan sama ralli jatkui lammen ympärillä ja lammessa... Myös Nina kävi moikkaamassa Karkin ja Lakun kanssa.
Kohta 11 vuotiaan Matin vauhtia :)
Sunnuntai aamulla käytiin aamulenkillä santakuopilla ja siitä jatkettiin Nietosvaaralle. "Pikkupojat" pääsivät tutustumaan lampaisiin ja paimennukseen ja Pinto pääsi verestämään muistojaan myös. Kaikki kolme veljestä olivat hyvinkin kiinnostuneita lampaista, eikä mielenkiintoa liiemmin vähentänyt se, että pelisäännöt kerrottiin heti kättelyssä. Kiitos Päiville tämän mahdollistamisesta!
Masa
Aku
Pilkku
Jalliskin pääsi samalla treenaamaan :) Tehtiin hänelle "henkilöryhmä" jonka läpi kuljeteltiin lampaita. Hyvää treeniä vahvistamaan sitä kenelle tehdään hommia. Myös yksi haku tehtiin lyhyeltä matkalta ihmisten keskeltä. Hyvin meni! Muutenkin perjantaina (?) treenattu hakukaari sujui hienosti molempiin suuntiin!
Tuhannesti kiitoksia kaikille mukana olleille! Ihana oli nähdä teitä kaikkia!
Kuvia tuli ihan käsittämättömät määrät! Tein uuden albumin, ja sinne latasin 272 kuvaa viikonlopulta :D Täältä katsomaan!

Ei kommentteja: