maanantai 28. kesäkuuta 2010

Sosiaalinen Juhannus

Aattona saimme odotettuja vieraita Tampereelta :) Tanjan vesikoirajoukkue on saanut vahvistusta kelpietyttö Ennestä ja tokihan pikkuinen oli tuotava tutustumaan Kiikalalaiseen maalaiselämään. Miten ihana pentu! Rohkea, vilkas, ketterä, nopea ja kuitenkin tosi keskittymiskykyinen. On siinä Tanjalla hieno pakkaus kasvamassa. Mä ainakin olen myyty!
Parhaat ystävät Peppi ja Miina
Ihana oli myös nähdä Peppi niin hienossa kunnossa. Olin jo ajatellut etten enää tapaa sitä kaveria, hän kun elelee oikeastaan jatkoajalla. Mutta mitä vielä, Peppi on hienossa lihaksikkaassa kunnossa ja kovin iloinen :) Jos en tietäis tarinaa, niin en kyllä arvais että kyseessä on sairas koira.
Hassu pieni Miina oli vakaasti päättänyt lyöttäytyä Helmin kerhoon :) Vallan söpöjä lähentely-yrityksiä nähtiin niin sisällä kuin ulkonakin. Mutta ei Helmi oikein lämmennyt leikkimään.
Jallis löysi Ennestä sielunkumppanin. Kaksi samanlaista yltiöpositiivista imelää nahkiaista :) Sisällä leikkivät nätisti hammasteluleikkiä ja ulkona mentiin sitten kovaa. Ehkä vielä turhan kovaa pikkuiselle Ennelle, tuli nimittäin törmäyksiin vähän liikaa vauhtia...
Perjantai-illalla mentiin vielä kentälle hiukan treenaamaan kaikkien tyttöjen kanssa. Mitäpä muutakaan aattoiltana tekis ;) Varsin eteviä koiria kaikki kuus!
Lauantaita mentiin viettämään Iso-Valkeelle. Saatiin joukkoon vahvistusta Joskista koirineen. Hienosti tuli toimeen 8-päinen laumamme :) Käveltiin takalaavulle, siellä kun saa olla ihan rauhassa jopa Juhannuksena. Tietenkin sitten tuli nuotioon ja makkaraa sekä kahvia, nam! Ja Joski ansaitsee papukaijamerkin ammattimaisesti sytytetystä notskista ;) Meillä kävi hyvä tuuri sään suhteen. Patikoitiin mennen tullen auringon paistaessa. Laavulla ollessa tuli sadekuuro, mutta mitäpä siitä kun oli katto päänpäällä!
Pakkohan sitä oli ryhmäpotretti ottaa! Vasemmalta: Peppi, Enne, Miina, Tauno, Myy, Helmi, Luna ja Jallis :)
Katsokaa nyt! Aikamoinen söpöys.
Jallis ja Tauno. Nahkavoimaa Ruåttinmaalta. Kaunis pari!
Olipa kiva Juhannus! Ei sitä ihminen ihmeitä kaipaa. Hyvä seura, luonto ja aurinko riittää! Ehkä vähän herkkuja pisteenä i:n päälle. Kiitos kaikille mukanaolleille!
Paljon kuvia löytyy täältä.

1 kommentti:

Joski kirjoitti...

Thnx seurasta, oli taas aivan ihanaa -ja missä on mun p a p u k a i j a m e r k k i ?!?!? :D