perjantai 10. joulukuuta 2010

Odotettuja vieraita :)

Viime viikonloppuna saatiin kauan odotettuja vieraita Tampereelta, kun Tanja laumoineen tuli käymään :) Juhannuksena oltiin viimeksi nähty, Enne-kelpien ollessa vielä pikkuinen pallero. Pikkuinen Enne oli edelleen, mutta pallerosta oli kehittynyt hieno sähikäinen! Peppi on hienossa kunnossa ja meidän kohtaaminen oli jälleen kovin tuttavallinen :) Oikea sylikoira! Miinakin on toipumassa operaatiostaan ja sai jo osallistua lenkkeihin, vaikkakin joutui kulkemaan hihnassa. Toivotaan että ensi kerralla sekin saisi kirmata villin lauman mukana!
Jallis ja Enne-paita ja peppu, nahkiaisilla meni lujaa! Ilman noita isompia poliiseja nämä kaksi olisivat erottamattomat :D Jallis saa pitää edelleen "Pentu"-nimensä, on se niin uskomattoman kakara.
Virallinen pönötyskuva. Luna, Jallis, Helmi, Miina, Enne, Peppi
Hirmuisen suuret kiitokset kaimalle vierailusta! Oli niin kiva höpötellä taas ajan kanssa, otetaan mahdollisimman pian uusiks :) Kuvia.
Talvi on tullut ihan oikeasti, ja meidän lauma on tehnyt kunnon lenkkejä joka päivä. Voi että mä tykkään näistä talvisista maisemista. Ja koiratkin nauttii, kun lunta ei kuitenkaan ole vielä liikaa liikkumista rajoittamassa. Jalliksella on bisneksiä, kun "myyriä" pitää kaivaa lumen alta. Eihän se oikeasti sieltä mitään löydä, mutta kivaa sillä on. Lunta se taitaa tosin syödä siinä hommassa litroittain... Luna jäljestää jäniksen-, ketun-, peuran- jne. jälkiä ihan hurmoksessa. Se on sellainen nenäeläin. Ja Helmi yrittää sählätä molempien välillä :D
Kadonnut tokofiiliskin on hieman nostamassa päätään paimennuskauden päätyttyä. Parina iltana ollaan tehty sisällä pikkujuttuja kapulanpitelystä kaukokäskyihin. Josko se tästä ;)
Tomppa pappaheppa muutti maanantaina mun työpaikan talliin. Yksinelo vaihtui kymmeneen kaveriin. :)

Ei kommentteja: