tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ihana ihana kevät!

Se tuli sitten oikein ryminällä. Nimittäin kevät! Viime viikon aikana lähti lumet niin koulun isolta kentältä, metsistä kuin pelloiltakin. Mahtavaa! Kaikki on taas mahdollista.
Lauantaina vietettiin Joskin ja Iidan kanssa mukava ulkoilupäivä. :) Käytiin ensin ihmettelemässä karitsoja Nietosvaaralla. Myös kummityttö Venla pääsi mukaan Satun tuomana, ja kuinka ollakaan, me aikuiset (?) ihastelimme karitsoja suut tötteröllä ja kohta 4 veet painelivat omia menojaan :D
Tässä tapahtumia lastentarhasta. Iida ja Venla ruokkimassa tuttilapsia.
Tauno ja Jallis saivat leikkiä hiukan tilakoiria samalla keikalla kun siirrettiin pieni ryhmä neitilampaita rakennuksesta toiseen, sekä vahdittiin pihalla ruokailevaa ryhmää.
Siitä sitten sujuvasti lenkille santamontuille ja kuusi pientä roopenkollieta pääsi tuulettamaan täysillä. Ihan uskomattoman lämmin keli, pelkällä fleecetakilla tarkeni vallan mainiosti, ihanaa!
Sen jälkeen vielä suunta Einari-hevon luokse. Pikkutyttö pääsi ratsastamaan iiiiiisolla hevosella! (ainakin 150cm :) Voi sitä hymyä!
Kuvia lauantailta täällä.
Melkein kaikki kuusi samassa kuvassa :)
Viimeiset lumet oli kovassa suosiossa hillumisen jälkeen :)
Sunnuntaina sitten toteltiin! Satu suostui ulkoiluttamaan mun kameraa meidän treenatessa :) Kaikki koirat tekivät ihan hyvän treenin, ehkei tämä sittenkään ole ihan toivotonta?
Luna pistää jalalla koreasti :)
Ruutukin on löytynyt.
Loppuleikit Satun kanssa patukalla hullutellen. Kivaa!
Jallis merkillä. Tai merkissä ;)
Kyllä lähtee! Tämä tyttö ei aikaile matkalla ruutuun :)
Keuliiko mopo? No vähän. Mutta fiilis on tärkein :)
Helminen merkillä tarkkana
Iloisen tarkkaavaista seuraamista
Luoksetuloa. Kaunis on kaunis.
Tottistelukuvat ja sakumannilasten esineruutuilut löytyy täältä.
Pikaisen ruokatauon jälkeen koitti sitten pitkään ja hartaasti odotettu hetki. Päästiin PAIMENTAMAAN!!! Oi että, kyllä sitä ehdittiinkin jo odottaa. Talvella asiaa ei edes ajatellut, mutta kevätauringon myötä se ajatus alkoi päähän hiipiä.... :) Taukoa oli ehtinyt kertyä kuukausikaupalla (25.11.10 oltiin perusradalla, siitä alkoi tauko). Hiukan jännitti etukäteen, että mitähän tästä oikein tulee, mutta vallan mukavasti kaikki koirat toimi!
Jalliksella on suuntakäskyt hukassa, sun muuta säädettävää, mutta tuntuu että talvitauon aikana se on muuten aikuistunut. Ja se sen tyyli kuljettaa lampaita on niin... ♥
Ja Luna oli niiiiiin onnellinen kun se pääsi auttamaan! Voi elämä sitä loikkimista ja pomppimista "täällä, täällä, täällä ne on, tule jo!" Se sai tehdä muutamia hakuja ja pitää lampaita tolpalla muille. Voi että. Enpä olisi uskonut että joskus vielä Lunan kanssa voi olla kädet taskussa pellolla, ja täysin rennoin mielin lähetellä sitä hoitamaan tehtäviä ja vieläpä niin, että se väliajat ottaa lunkisti ja pötköttelee katsomassa muiden touhuja. ♥
Maanantaina treenit sitten jatkuivat Päivin töiden jälkeen. Tästä se lähtee!
Paimennuskuvia löytyy jokunen täältä ja Päivin galleriassa lisää :)
Onnellinen Pumppanen valmiina palvelukseen :)
Täältä tullaan taas :)
Päivin ottamia kuvia Jalliksesta, kiitos! :)
Tarkkana kuin porkkana.
Siivosti mennään. Tytöt päiväkävelyllä.
Pakko laittaa loppuun vielä kuva ihanasta Piskistä. Tykkään tästä kuvasta.

1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

Upea kuva Piskistä!!! Piski on niin komea ja taitava paimen <3