maanantai 13. kesäkuuta 2011

Suojuoksua, sukulointia, ystäviä ja ihana kesä! ☼

Käytiin tässä joku päivä Satun ja Alin kanssa lenkkeilemässä Lentokentän ympäristössä, ja samalla koirat pääsivät jäähdyttelemään Iso-Jouhtena lammelle. Suojuoksuksi se jäähdyttely enemmänkin muuttui, mutta kivaa oli kaikilla! Kameraan tallentui aika kivoja värejä.
Helmin ja Lunan riemua :)
Jalliksen loikat
Ali vauhdissa
Ystävykset jälleen rinnakkain :)
Perjantaina päivällä ulkoiltiin Joskin ja jenginsä kera Iso-Valkeella. Vedet ovat nyt täysin uimalämpöisiä myös meille ihmisille, kyllä kelpaa lillua!
Kuje pikku vesipeto :)
Myy nautiskelee
Uimaloikat Taunon tyyliin
Perjantaina saapuivat Kati ja Pinto. Ja illalla sitten tehtiin uusi retki järvelle. Olin varannut saunamökin perjantaiksi ja sunnuntaiksi. Ilta sujui mitä mukavimmissa merkeissä isolla porukalla uiden, saunoen ja SYÖDEN. Kiitos kaikki ihanat ystävät!
Perjantai-illan lössiä :)
Nam!
Muurinpohjalettuja... Slurps!
Lauantaina olin Katin ja Pinton kanssa Klaukkalassa tokon SM-joukkuekisaa seuraamassa. Lämpötila huiteli kolmessakympissä, ja olosuhteet olivat todella rankat kilpaileville koirakoille. Itsekin käräytin olkapääni oikein kunnolla suojakertoimista huolimatta...
Sunnuntaina aamusta hurautettiin Pohjankuruun sukuloimaan :) Medi ja Pinto ovat siskokset, ja lisäksi Leenan luo tuli vierailulle Lunan veli Vekku ihmisineen Oulusta. Olipa ihana nähdä! Nyt olen tavannut kaikki Pumppiksen sisaret. Kyllä mä sukuloinnista tykkään ;) Kunhan kyseessä on koirien sukulaiset...
Toki suuntasimme ihanalle Sipulijärvelle uimaan koko joukolla. Vesi oli lämmintä kuin linnunmaito ja siellä me sitten polskittiin sikinsokin 4 ämmää ja 9 bc:tä :) Hirmuiset kiitokset Leenalle!
Kaikki 9 samassa kuvassa. Kuvasta kiitos Kati P:lle!
Molskis ja loiskis!
Sisarukset Vekku (Lego), Luna ja Lucas
8-vuotiaat siskokset Medi ja Pinto
Takaisinpäin kuljettiinkin jo mieluusti pitkin polkuja :)
Reissun jälkeen pikainen kamojen päivitys ja taas saunomaan ja syömään Iso-Valkeelle. Se sauna on niiiiin ihana, siellä voi istua vaikka kuinka kauan! Koiria oli paikalla parhaimmillaan (pahimmillaan?) yhteensä 18kpl! Kyllä tuli luonnonrauhaa järkytettyä ihan kunnolla.
Näymä laiturilta veneestä kuvattuna. Päivi ja muutama rekku.
Pinto, Helmi, Jallis ja Luna
Illalla paikalle saapui vielä Mia laumansa kanssa. Harmittavasti Päivin ja Katin oli lähdettävä jo aiemmin pois, mutta me Satun ja Mian kanssa jatkoimme saunomista :) Muuten kaikki meni hienosti koiralauman kanssa, mutta Pinto ressukka sotki loppumetreillä tassunsa ilmeisesti lasiin! Äiti löysi myöhemmin rantavedestä rikotun kaljapullon. Ihmiset on idiootteja... Toivotaan että haavat paranee nopeasti!
Mian lauma
Valtaisat kiitokset kaikille osapuolille! Oli aivan mahtava kesäinen viikonloppu!
KUVIA on tottakai hirmuiset määrät. Siispä kiinnostuneet klikatkoon itsensä albumiin TÄSTÄ :)

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kiitos Tanja aivan mahtavasta viikonlopusta! Ja kiitos kannustuksesta kokeessa, vaikka se taisikin olla fiilistelyä mummoankan kanssa :D :D
Kiitos vielä koko Kiikalan vakiokaarti ja Mia.
Pohjankuruun menee kiitokset Leenalle ja Stigulle! Oli oikein mukava nähdä! Teillä on niin kauniit maastot siellä!
Terveisiä myös Ouluun Vekun väelle! Toivottavasti kotimatka sujui hyvin.
Satu, Päivi ja Seija: Kiitos :)
Ja Satu: Ali on kyllä aikamoinen saksanpainenäijä!!! Ansaitsee kyllä erikoismaininnan tuossa porukassa. Hieno mies!

Saksanpaimenet kirjoitti...

Kati: luna on sen pienenä jo hyvin kouluttanut että kirsuun sattuu jos ryttyilee :D