keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Marraskuu, ei se niin paha oo... :)

Marraskuuta mennään jo kovaa vauhtia. Pimeys painaa päälle ja talvi kolkuttaa oven takana, mutta toistaiseksi kelit ovat jatkuneet mukavina. Työpäivinä viritellään pantoihin valot ja itselle otsalamppu ja taas mennään. Eiköhän tähän pimeyteen totu.
Iso-Valkeen syksyä käytiin katsomassa Satun ja Alin kanssa lauantaina. Makkaraa paistettiin tottakai ja kahvi maistui laavulla taas erityisen hyvältä. Joka kerta tuolla on yhtä kiva käydä!
Komea Ali, Jalliksen oma bodyguard
Paimennuskelit jatkuu edelleen. Ihan huippua. Treenaaminen on nyt niin pirun kivaa, kun on selkeä ajatus mitä on tekemässä koiran kanssa! Kun tietää mitä osaa haluaa työstää ja tietää miten sen tekee, treenit menee eteenpäin ja koira kehittyy koko ajan. Kun vielä tähän lisätään mukavat treenikaverit, niin resepti on valmis :)
Tänään kävin yksin treenaamssa pässipoikien kanssa. Otin Lunan hakemaan lampaita ja samalla palauttelin sitäkin likkaa hiukan ruotuun. Käskyjen noudattamiseen täsmällisyyttä, maahanmenoa, ajoa josta ei liuta flänkille jne. Lunakin tuntui hyvältä! Luulen että ensi kesänä hiukan voitais käydä kokeilemassa kisapellolla senkin kanssa. Kyllä paimennus on kivaa!
Luna ja pässipojat
Jallis on treenannut edelleen flänkkejä vauhdista. Hyvin se ottaa käskyt ja ajaminen alkaa olla mukavan lipuvaa kun ei tarvitse käskeä koiraa turhaa maahan. Nyt tarvitsee taas jatkaa pidempiä kuljetuksia ilman käskytystä, koska Jallis alkaa odotella käskyjä liikaa. Haluan että se kuljettaa lampaita itsenäisesti ilman jatkuvaa ohjeistusta. Lisäksi ollaan puuhattu hiukan jakoja ja look backia, sunmuuta hauskaa :)
Ihanainen silakka puuhastelee :)
Aurinko paistoi tänään oikeastaan koko päivän ja pakko oli lähteä kameraa ulkoiluttamaan. Tässäpä näitä kuvatuksia:

Ei kommentteja: