lauantai 15. marraskuuta 2008

Pimeetä...

Kyllä nyt on pimeetä... Päivät on hämäriä, illoista puhumattakaan! Olosuhteet eivät kuitenkaan ole lannistaneet tätiratsastjia :) Heijastimet ja otsalamppu on ollut tarpeen... Tomppa alkaa selvästi tyytyä harrasteratsun virkaansa, sillä tänään sain sen laukkaamaan kiltisti jonossa Einarin ja Kamun perässä! Eipä olisi onnistunut vielä kuukausi sitten! Sillä kun tuppaa tuo kaasu hirttämään kiinni pienimmästäkin syystä...
Pojat tyytyväisinä lenkin jälkeen
Tänään päästiin taas Lunan kanssa paimentamaankin. Suuntakäskyjä opeteltiin, ja vinde, mä luulen et se ihan oikeesti alkoi jo vähän ymmärtää niitä! :)) Tehtiin pari hakukaarta ja vähän kuljetusta lisäks. Ihan kiva mieli jäi tästä päivästä. Luna ei tehnyt oikeastaan mitään tyhmyyksiä, eikä nössöillytkään. Mukavaa oli, eikä sadekaan haitannut yhtään!
Helmin tahti alkaa selvästi hidastua. Eilen lenkillä se tyytyi tepsuttelemaan mun vierellä ja sisälläkin se mieluiten köllöttelee jossain kyljellään. Alkaa vatsa jo painaa. Muuten se on oma iloinen itsensä ja ruoka maistuu hyvin :)

Ei kommentteja: