lauantai 1. marraskuuta 2008

Marraskuu...

Terveisiä takapihalta! Onneks nyt sentään elohopea on painunut 3 astetta miinukselle :)
Luna on kovin ihastunut meidän "uuteen" tuoliin. Hän nukkuu nykyisin melkein aina siinä.
Rinsessa-Töpseli nukkuu ruususen unta tuolissaan :)
Odottava äiti sen sijaan nukkuu kovalla lattialla... :/ Kuvastakin näkee, miten maha jo pömpöttää :)
Krokolle kyytiä.
Torstaina paimennettiin taas. Hakuja tehtiin, ja epätoivoisia yrityksiä saada lampaat Päivin ohi mulle saakka. Muutaman kerran saatiin onnistumaan jo ihan siedettävästi, kun tulin tarpeeksi lähelle kannustamaan. Lisäksi tehtiin taas kuljetusta sun muuta mukavaa :) Elisakin oli katselemassa Pumppasen menoa. :)
Tänään sain itsestäni niin paljon irti, että oikein tokoiltiin tyttöjen kanssa ennen metsälenkkiä. On ollut tokomotivaatio niin hukassa jo kauan, mutta tän päivän puuhasteluista jäi kyllä niin kiva mieli, että tulee varmaan treenattua jatkossakin. Molemmilla tytöillä oli loistavat fiilikset, ja näköjään "tauon" aikana oli jotain palasia loksahtanut paikoilleenkin :)
Ai niin, Luna aloitti elämänsä toisen juoksun... 8 kuukautta edellisistä. Kyllä Ville tiesi ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan Tanja....

Houkutteleva ajatus.... mutta meidän lauman "kakarat" vasta "nappuloita" : toinen just tänään 1v ja toinen alle 2v... joten täytyy tyytyä vielä vain pentukuumeeseen :) Mä ihailen sitten kuvia tuolta sun galleriasta !!!

Johanna & bc Wilma

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa että sunki tokomotivaatio on palannut!!!:)
Kurssi senku lähestyy...:)
Laitoin just kurssikirjeenki tuleen..

Et ikinä usko mitä toi Ritva-liisa nyt on keksiny..sen mielestä he ei saa tarpeeksi liikuntaa nyt ku Jimppu on kipee, ni ihan oikeesti hyppää pöydälle, siitä sen pikkupuuaidan yli ja sitten ison ympyrän kautta taas takasin ja uudestaan..hmmmm....tosin joku luu sillä on suussa, että raijaa kiusaa, mutta silti.. ja siis tää ei ollu vitsi..:(