sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Hiekkaleikessä ja mölleilemässä

Lauantaipäivä aloitettiin metsälenkillä ja hauskanpidolla hiekkakuopassa omalla porukalla. Toista tuntia viihdyttiin ulkoilemassa. Helmi ja Luna saivat ensin etsiä metsästä "omaa" keppiä, ja hienostihan ne taas löytyi :) Tuuli oli kylmä, mutta santamontussa siitä ei ollut harmia.
Pienen tauon jälkeen lähdettiin uudestaan ulos. Helmi jäi kotiin, kun lenkkiseuraksi saatiin Marikan neljä urosta :) Maxitin montussa oli hauskaa niin koirilla kuin omistajillakin, niiden touhuja sai nauraa vedet silmissä. Myrskyn nostattamat hiekkapilvet saattoivat toki olla myös osasyynä silmien vuotamiseen ;) Kuvia täällä.
Sunnuntaipäivä vietettiin tuulisessa Turussa. Käytiin Lunan kanssa mölleilemässä Kupittaalla. Aikataulut venyi ja paukkui, ja Luna ehti silputa keppejä ja risuja oikein urakalla ;) Odoteltiin kentällä varmaan neljä tuntia ennen omaa vuoroa...
Ja sitten suorituksiin ja selityksiin :D
  1. Luoksepäästävyys 10, ei jossiteltavaa :)
  2. Paikalla makaaminen 8,5, Tätä jännitin eniten! Kaksi käskyä maahanmenoon (jäi kyttäämään mua ekalla puoliksi istuvaan asentoon) Makuu meni ok, pää vaan pyöri tauotta ja maailma kiinnosti. Mutta pysyi, eikä vaikuttanut paniikkiselta.
  3. Seuraaminen kytkettynä 8,5, Sunnuntaikävelyllä! Täyskäännöksen jälkeen huomas et "ai me seurataan" ja loppu hyvin :)
  4. Seuraaminen taluttimetta 9,5, Hyvää seuraamista :) Viiminen perusasento jäi uupumaan.
  5. Maahanmeno 5, Alku ok, maahanmeno hyvä. Kun kävelin takaisinpäin, Luna vapautti itsensä lentoon
  6. Luoksetulo 9, Jäi hyvin, istui hyvin, tuli kovaa, metrin päässä huomasi lokit :) ja lisäkäskyllä hienosti sivulle
  7. Seisominen 0, Liikkelle lähtiessä jäi kyttäämään lokkeja. Otin uusiks, huono seuraaminen, hyvä stoppi, pysyi hyvin, ja loppu samoin kuin maahanmenossa.
  8. Hyppy 9,5, Hieno hyppy, täydellinen seisominen, muttei taaskaan perusasentoa
  9. Kokonaisvaikutelma 8,5
Yht.155p 2-tulos.
Plussana Lunan fiilis, paik.makuu, hyvät stopit jäävissä ja vapaana seuraaminen. Miinuksina sivulletulot ennen liikkeitä, perusasentojen puuttumiset liikkeiden lopussa, ja jäävien loppuosat, sekä lokkien kyttääminen :D. Näkee hyvin miten olen treenannut ;) Paljon palkannut (ja vapauttanut) hyvästä seuraamisesta ilman loppuasentoja, samoin jäävistä palkkaillut stoppeja. Nyt tiedän mitä seuraavaksi hiotaan :)

5 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Hyvä lokki-koira! ;)

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Ihan hyvinhän toi meni. Ei jääny edes paljoa ykköstuloksesta. Niin ja minkä sille mahtaa, jos lokit on kiinnostavia. Ne on valkosia ja laumaeläimiä ... taitaa olla liian pitkä aika Lunan paimennustreeneistä, kun jo lampaiden puutteessa alkaa lokitkin kelvata.

Kati kirjoitti...

Hyvä Luna! Nyt sitten Lietoon! Se on hyvää treeniä Lunalle :D Mä peukutan hyvän kokemuksen puolesta sille Liedossa.

Mallu ja pojat kirjoitti...

Oon niin ylpee teistä <3 Jee! Ja kuvat on Wau!

Anette kirjoitti...

Täällä kanssa peukutetaan liedon puolesta!:)
Ja siis tollakin tavalla melkeen ykköstulos, kyllä se liedossa sitten napsahtaa kunnolla!:)