lauantai 4. huhtikuuta 2009

Laiska plokkaaja

Meillä on ollut normaalia vilinää ja vilskettä, mutta blogittaja on vallan laiskistunut aurinkoisten kelien saavuttua. Se kuljeskelee vaan pitkin metsiä koiriensa kanssa, kamera kaulassa :)
Tiistaina Helmi nautiskeli toisesta hierontakerrasta. Jumien tila oli jo vähän parempi, ja sunnuntaina on seuraava nautintohetki Helmille Ninan toimesta. Eiköhän se siitä! Hieronnan jälkeen käytiin porukalla lenkkeilemässä. Kuvia täällä.
Torstaina Jade oli eläinlääkärin käsittelyssä. Otettiin pissanäyte suoraan rakosta taas. Mikroskoopilla ja stiksillä katsottuna näyte oli edelleen puhdas. Viljeltynä siinä oli kuitenkin minimaalisen pieni coli kasvu... Että saas nähdä. Koskahan tää ruljanssi loppuu..?! "Potilas" tosin ei edelleenkään tiedä olevansa sairas :) Näytteenoton jälkeen Jade juoksi ympäri vastaanottoa ja löysi jostain luun ja paineli se suussa odotushuoneen sohvalle lonkalleen. Se niistä traumoista... ;)
Kaikki koirat pääsivät vaa'alle käymään. Tuloksena se, että Helmi jutuu armottomalle dieetille! Se on niin LÄSKI. Näkeehän sen päällekin, mut kaljuna ei näytä ihan niin pahalle... Jade 12,5kg, Luna 16,2kg ja Helmi 18kg!! Yök.
Treenattukin ollaan. Aika paljonkin :) Helmin ruutu on edistynyt, nyt se voi irrota sinne ilman sekoamista. Tosin nyt tietysti kun hän omasta mielestään osaa koko jutun, se on alkanut ennakoimaan... Yllätys yllätys! Noh, paljon pienempi paha kuin häntäpystyssä ympyrän juokseminen haukkuen :) Lunsku on ollut ihan ok, paikallaanoloa pitäis vaan tehdä ja tehdä. Jade on reenannut hiukan istumista ja paikallaan pysymistä.
Lisää uusia kuvia. Ja vielä lisää...

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Heips,
Jade on kyllä ihastuttavan sporttisen näköinen pimu ja taitaa olla myös luonteensa puolestaki aika onnistunut yksilö.

Toivottavasti paranisi kunnolla tuosta "pissa-taudistansa"

Keväisin terveisin Jaana ja koirat

Mia kirjoitti...

Ihania kuvia, joka albumissa!

Stiina ja Vekku kirjoitti...

Vekku ja Luna näyttää painavan yhtä paljon. Ei siinä muuten mitään, mutta Vekku on kuitenkin poika :D Ihanat korvat Jadella!