sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Jääkausi avattu :)

Nyt se sitten alkoi. Patterikoirien (kuten Satu nimittää duracelleja :D ) jääkausi! Tämä ei meidän tapauksessa tarkoita mitään koirankoulutuksellista tapaa, vaan sitä että päästään taas ulkoilemaan jäälle! :)
Päivä aloitettiin ulkoilemalla viiden bc:n ja kahden collien voimin Ninan ja Soilen kanssa Suomusjärvellä. Koskematonta hankea ei paljon meidän jäljiltä jäänyt, mutta kyllä oli koirilla kivaa.
Sieltä matka jatkui Iso-Valkeelle. Äiti, Daniel, Piia ja Antti olivat menneet sinne koirineen edeltä. Melkoinen hiki hatussa tarvoin metsätietä pitkin jäälle, kun jätin suosiolla autoni maantien varteen. Hiukan on huonohkot maasto-ominaisuudet Nissanissa. Mutta kyllä kannatti! Laavulla sain herkutella nuotiolla paistetulla peuran makkaralla ja kahvilla+mustikkapiirakalla, nam! Ihan parasta kaikkien jouluruokien jälkeen... Kiitos kaikille!
Nyt sitten alkaa taas armoton paluu arkeen... Joulun pyhät tuli käytettyä tehokkaasti ulkoillen :) Pääsipä vanha ruunakin pari kertaa nauttimaan metsälenkeistä. Kyllä tällanen lomailu olis niiiiiin kivaa! Ensi viikolla palataan myös treenitouhuihin. KUVIA ALBUMISSA.
Toivotaan että samanlaiset lumikelit jatkuu! On niin ihanan puhdasta, kuivaa ja valoisaakin.

Ei kommentteja: