torstai 31. joulukuuta 2009

Vuosi vaihtuu!

Monissa blogeissa on ollut katsaus viimevuoteen ja tavotteita ensivuodelle, joten päätinpä minäkin vähän kirjailla ylös asioita...
Helli-täti kisasi tokoa tasan yhden kisan verran tänä vuonna. Sekin oli tammikuussa, heti Helmattien lähdön jälkeen :) Kokeesta napsahti innokkaalla suorituksella koulari TK2, ja sen jälkeen alettiinkin pikkuhiljaa treenailla niitä voittajaluokan liikkeitä...
Agilityssä Helmi juoksutti Piiaa kolmen startin verran kesällä :) Ääntä ja vauhtia ei yhdeltäkään radalta jäänyt puuttumaan!
Ensivuoden salaiset haaveet ja tavoitteet:
Tokossa voittajaluokasta ykköstulos. Ja sitämyöten menolippu evl:n. Siinäpä sitä tavoitetta onkin kerrakseen!
Ja jos vaikka jossain vaiheessa käytäis BH-kokeessa. Saas kattoo.
Agility saa edelleen olla Helmin hurvittelulaji. Treenaillaan hubilityä sillointällöin, ja ehkä joskus vielä jossain kisoissa käydään kuskeja hauskuuttamassa :)
Pumppasella oli ensimmäien kisailuvuosi :) Aloitettiin tokoura ja ollaan hankittu kilpailuoikeus voittajaluokkaan.
Paimennuksen saralla tapahtui paljon, päästiin treenaamaan ahkerasti (kiitos Päivi!) ja yksissä virallisissa kisoissakin pyörähdettiin. Siitä tuloksena PPR1 :) Kuskin osaamattomuuden piikkiin meni paljon pisteitä, mutta koiraan olen enemmän kuin tyytyväinen! Syyskuussa koitettiin paimenkoirayhdistyksen perusrataa, mutta se tehtävä oli meille liian haasteellinen, ainakin sinä päivänä.
Ja käytiinhän me näyttelyssäkin! Luna sain arvosanan H, niinkuin HUIPPUKOIRA.
Ensivuoden salaiset haaveet ja tavoitteet:
Tokossa haaveissa saada voittajaluokan liikkeet kasaan ja startata siinä luokassa. Tällä hetkellä suurinta haastetta aiheuttaa tunnari ja noudot ylipäätään. Mutta hommia hommia vaan :)
Myös BH-kokeen vois suorittaa jossain vaiheessa...
Paimennuksessa en osaa varsinaisia tavotteita asettaa, kun tunnen olevani lajissa edelleen täysin vihreä. Mutta haaveissa päästä jatkamaan treenejä, ja jos saadaan poispäinajoa paremmaksi, niin miksei sitä voisi jossain kisoissakin käydä koittamassa, hui... Myös SPKY:n perusrataa koitetaan uudelleen jossain vaiheessa, sen verran jäi hampaankoloon ;)
Ja Jallis! Pieni nahkamatikainen. Hänen mennyt vuotensa on ollut elämisen opiskelua. Toukokuuhun saakka riesana oli jatkuvasti uusiutuvat virtsatulehdukset. Sitä murhetta käytiin tutkimassa pieneläinsairaalassa saakka ja onneksemme mitään rakenteellista vikaa ei löytynyt ja riesakin jäi lopulta sille reissulle!
Tokohommia J on opiskellut sillai puolhuolimattomasti, ja onkin osottanut olevansa varsin pätevä pakkaus :) Intoa on vaikka muille jakaa!
Paimennus on Jampan juttu. Kesän mittaan käytiin muutama kerta lampaita ihmettelemässä ja syyskuussa sitten aloitettiin opiskelu Bobby Daltsielin kurssilla. Neljä päivää intensiivistä opiskelua Gurun opissa teki ihmeitä, ja saimme hyvät eväät tuleviin harjoituksiin.
Ensivuoden salaiset haaveet ja tavoitteet:
Tokossa haaveissa saada ykköstulokset sekä ALO:sta että AVO:sta. Katsotaan, alokasluokkaan ollaakin jo ilmottauduttu :)
Paimennuksessa haaveissa päästä treenaamaan paljon ja oppia itse käyttämään tuota kultakimpaletta ;) Aika näyttää miten homma kehittyy, tavotteita ei uskalla kyllä asettaa minkäänasteisia. Paitsi! Tavoitteena saada kokoon matkarahasto ja päästä Jalliksen kanssa Skotlantiin kesällä!
Terveystarkastuksissa käydään varmaankin kevätpuolella. Samoin jonnekin näyttelyyn pitänee tehdä isku :D
Katseet suunnattu tulevaisuuteen?
Kiitos kaikkille treenikavereille, ystäville ja tuttaville kuluneesta vuodesta! Onnea Uudelle Vuodelle 2010!

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Onnea tuleville suunnitelmille,
sekä myös onnea ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

Joski kirjoitti...

Onneksi sä et ole kertonut kelleen teidän salaisia suunnitelmia, niin ei tule sitten mitään suorituspaineita. :))

Ens eli tänä vuonna ainakin hankitaan koularit paimennuksen ykkösluokasta ja suoritetaan SPKYn perusrata. Eiks jeh?!