sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kesä tuli!

Kesä tuli Kiikalaan ihan ryminällä! Vielä viime viikonloppuna oli kylmä, ja nyt on yhtäkkiä täys kesäkelit! Puihin tuli lehdet muutamassa päivässä ja ruoho on vihreää. Lampaatkin ovat päässet jo laitumille. Hevoset saavat vielä hetken odottaa ruohon kasvua ennen kesän vapautta :)
Vielä keskiviikkona puissa oli pienenpienet silmut.
Lunan vakioharrastus jäähdyttää mukavasti :)
Etsi kuvasta Helmi :) Hiki tuli.
Lauantaina vietettiin mukavaa päivää Päivin ja koiruuksien kanssa. Mentiin isolla joukolla (8 koiraa) Iso-Valkeelle lutraamaan ja kahvittelemaan. Kaikilla oli kivaa ja mun tytöt pitivät huolta siitä, ettei luonnossa ole liian hiljaista... Kuvia täällä.
Matti kohta 11v näyttää mallia nuoremmille! Perässä kiitää Piski
Sen jälkeen mentiin treenaamaan. Luna aloitti isojen tyttöjen treenit, eli Päivi opetti meille laumanjakamisen alkeita. Ei helppoa ei, mutta ehkä jonain vuonna.
Jallis treenasi omalla vuorollaan jo hiukan suuntakäskyjä. Peruskuljetus sen kanssa näyttää jo hienolta! Videomateriaaliakin on, koitan lisätä sen tänne jossain vaiheessa!
Sen jälkeen puuhasteltiin vielä vaikka mitä! Luna pääsi nauttimaan työkoiran elämästä mönkijäkyytiä myöten! Siellä se istui ihan elviksenä korvat hulmuten kun ajeltiin katsomaan emoja ja karitsoja. Päästiinpä vielä hiukan ajamaankin niitä Villen apuna. Ihmeen fiksusti Luna hoiteli hommia!
Ilta jatkui treenilampaiden keritsemisellä. Päivi siis keritsi ja me Pumppiksen kanssa otettiin lampaita kiinni. Väliajat likka huilaili lunkisti lampaiden lähellä. Onkohan nyt vaan myönnettävä että siitä on tullut aikuinen?
Päivi, Luna ja Ville.

1 kommentti:

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Kiitos avusta lauantaina ja erityiskiitos hyvästä leirikahvista uintireissulla.

Kuvia katsellessa tuli mieleen, että pitäisköhän pestä toi mun mönkijä joskus.