keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Tammisaaressa

Eilinen päivä vietettiin Tammisaaressa Annika Paarvion luona paimennuksen merkeissä. Lunan kasvattaja Leena oli kutsunut kasvattejaan paikalle ja 6 Hakukaarelaista oli mukana lammastelemassa :)
Treenailtiin isommalla laumalla jossa oli emoja ja karitsoja. Luna oli ensin vähän pihalla, mutta aika pian huomasi kuitenkin miten lauma liikkuu ja pelasi ihan hyvin.
Kahvitauon jälkeen päästiin koittamaan paimennusta vuohilla! Oli ainakin erilaisia kuin lampaat. Liikkuivat reippaasti kun liikkuivat, hajaantuivat eri suuntiin, kiipeilivät kiville jne. Ihan hauska kokemus.
Toisella kierroksella lampaiden kanssa Annika rakensi meille "tehtäväradan" johon sisätyi haku, kuljetus ohjaajalle,kuljetusta porttien läpi, pujottelua hiekkapussien välistä ja lampaiden jättäminen määrättyyn paikkaan. Tämä meni meiltä mielestäni ihan hyvin. Luna vaikuttaa fiksulta aikuiselta koiralta jo :)
Alla Mari Grönmarkin ottamia kuvia meistä. Kiitos Marille!
Kuvia kaikista paikallaolleista löytyy paljon täältä.
Leena ja Luna.
Luna rrrrrrrakastaa Leenaa! Joka kerta se meinaa seota päästään kasvattajansa nähdesään :) Kertonee jotain Pumppiksen lapsuudenkodista!
Kiitoksia mukavan päivän järjestämisestä!

Ei kommentteja: