keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kukkuu!


 Heipparallaa!
Kesä on tullut ryminällä ja lämpö ja vihreys hellii Mannalan asukkeja :) Kevät antoi odotuttaa itseään, mutta nyt pitkä ja luminen talvi on taas historiaa.
Mitäpä meille kuuluu?
Keväinen karitsaprojekti alkaa olla loppusuoralla. Mannalan vanahssa navettarakennuksessa oli tänä vuonna kolmisenkymmentä Pöntistä kasvamassa. Tänä vuonna sain hoidokiksi valkoiseen laumaan myös pikimustan pienen uuhikaritsan, jonka nimesin tietysti Pygmi Pöntiseksi. Aivan valloittava tapaus, samanlainen seurallinen luonne, kuin Ullalla viime vuonna :)


Koirien kanssa elo jatkuu tavalliseen tapaan.
Helmi jatkaa omaa humppaansa iloisella elämänasenteellaan.

Luna pärjäilee terveytensä kanssa välillä hienosti, välillä huonosti. Se vaatii säännöllistä huoltoa ja sen liikuntaa on ajoittain rajotettava. Toivotaan että alkava uimakausi saisi hiukan voimaa sen takapäähän :) Liivit sille on hankittava (ja Pirjo sellaisia jo meille lupailikin, kiitos!), kun muuten ui väärässä asennossa.





Jallis ja Manna on päässeet paimennuksen makuun. Ja onpa Jallikselle tullut ihan oikeita työtehtäviäkin aina välillä. Se on ihana aikuinen koira, joka suoriutuu jo monesta tilanteesta rauhallisen varmasti. Treenattavaa riittää, mutta moni asia on jo siellä asennettunakin :)


 Manna-Justiinsa sisäinen paimenkoira heräsi kevään tullen. Montaa treeniä ei ole vielä takana, mutta vaikuttaa siltä, että syksyinen Hessu Hopo on vaihtunut mukavan rentoon paimenkoiraan. Sillä on aika vahva tasapaino ja sillä tuntuu nyt rohkeus riittävän ahtaissakin paikoissa. Kesä on alussa, tästä on kiva aloitella treenikautta :)



Täältä tähän. Ihanaa kesäaikaa! Nautitaan lämmöstä!

Ei kommentteja: