sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Agilityä Forssassa ja paimennustakin :)

Tänään kisailtiin agilityn merkeissä Forssassa. Anette ja Helmi tykittelivät kahden radan verran hyllyjä. Eka rata oli kivampi, eikä lentokeinuakaan tänään nähty :) Virhepaikkoja en muista, kun katselin rataa taas kameran läpi... Kuvia kisoista täällä.
Toisella radalla (hyppäri), Helmin meno oli hmmmm... mielenkiintoista, mennä koohotti haukkuen, ja rimat lenteli :( Anette yritti tästäkin taas ottaa syyt niskoilleen, mut ainakin puolet on koiran syytä! ;)
Tässä Helmin tykitystä:
Helmin hovikuski Anette otti tänään viimeisen nousunollan kakkosista Raijan kanssa 1-sijan säestämänä, ja siirtyivät jälleen askeleen lähemmäs AVA-titteliä :) Huimat onnittelut!
Kössillä ja äiteellä oli erilaisia sattumia radalla myös, mutta kokemusta haettiin taas roppakaupalla lisää koko joukolle... :)
Forssan reissun jälkeen vein Helmin kotiin huilimaan, ja lähdin Lunan kanssa Nietosvaaralle paimennusta treenaamaan Päivin oppiin. Ollaan nyt päästy paimentelemaan 4 kertaa parin viikon sisällä, ja kiitos Päivin, edistystäkin on tapahtunut mukavasti :) Lampaiden syömisongelmakin tuli korjattua tälläerää. Hurjan mielenkiintoista puuhaa, ja tosi vaikeaa! Oman koiran kanssa harjoittelun lisäksi on mahtavaa saada seurata kun Päivi kouluttaa omia taitavia koiriaan! Kiitos Päivi kun jaksat vääntää amatöörillekin rautalangasta asioita :)

4 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Sattumia?
Kokemusta ja kokemuksia -KYLLÄ!
Mukava reissu kaikenkaikkiaan, kiitos kuvaajalle ja "kisamaskoteille", kyllä Kössin kelpaa tyttöjen kanssa reissata!

Soile kirjoitti...

Hienoo et suvusta löytyy aktiivisia koira-ihmisiä :)

Jatkakaa samaan malliin.
Oon ylpeä teistä!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Mukava kuulla, että alkaa tuo paimennuskin sujua Lunan kanssa... ;)
Terv.Elisa

Anonyymi kirjoitti...

Meikä kiittää taas koiran lainasta!:)
Oli kivaa, vaik ehkä pitäis ennen seuraavaa kertaa vähä reenatakki..-häpeähymiö- :)
Mut ainaki sit tokoo, ku sitä on helpompi, ku ei tartte sitä välttämätöntä rekvisiittaa niin paljon..