lauantai 20. syyskuuta 2008

Ulkoilupäivä

Aamulla käytiin likkojen kanssa santamontuilla hillumassa. Ja kyllä ne vaan juoksivatkin! On jäänyt kunnon lenkkeilyt vähän vähemmälle nyt muiden aktiviteettien takia... Kepin perässä juoksivat mäkiä eestaas, ja Luna tietysti siihen lisäksi omat kierroksensa. :)
Päivällä kävin ulkoiluttamassa ihanaista pikku-Maijaa. Kyllä se on niin valloittava tyyppi! Koko ajan juoksenteli sata lasissa paikasta toiseen, ja välillä taas kävi housunpuntissa roikkumassa :)
Iltapäivällä Helmi pääsi vielä sänkipellolle Donnan kanssa juoksemaan. Tosin näillä emännillä oli ihan toisenlaiset bisnekset mielessä, johtuen Helmin juoksuista... Ohjelmassa oli merkkailua, merkkailua, merkkailua, ja vielä vähän merkkailua... Ja kilpaa!
Otin tänään taas hirmuisen määrän kuvia, ne on nähtävillä Picasa-albumissa.
Ai niin, torstaina käytiin taas paimentamassa Päivin luona. Edistystäkin tuntuu tapahtuvan joka kerta :) On se vaan kivaa ja mielenkiintoista hommaa :)

4 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Tosi hieno ripakinttu, malinois, kirmaa siellä kuvissa Helmin kanssa! :-)

Ei vaiskaan. Hienoja kuvia. Vielä kun me saadaan ne levykkeelle tallennettua .. Kaikki ... :0)

Mia kirjoitti...

Voi Maija, mikä pentu! Ja hitsit mitä kuvia...

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Kiinnostuin koiristasi, haluaisin tietää enemmän erityisesti Lunasta, joten olisi mukava laittaa jotain mailia puolin ja toisin!

osoitteeni: maijukor@gmail.com

Terveisin,
Maiju

Anonyymi kirjoitti...

Nythän mä aivan putosin kärryiltä... keitäs nuo kaikki ihanat pentuset on noissa valokuvissa?? Siis onko teidän laumassa uusi asukki ??

Johanna ja Bc Wilma