lauantai 27. syyskuuta 2008

Tomppa muutti uuteen talliin

Joskus tapahtuu jotain hevosrintamallakin! Ratsastelin Toopeherran tänään päivällä uuteen kotiin! 9 vuotta se ehti viettää samassa osoitteessa, niin kyllähän uudet maisemat pisti ukon pasmat sekaisin. Ensin piti tuuletella ympäri tarhaa oikein kunnolla, ja tietysti ottaa kunnon hiekkakylvytkin. :) Uudessa kodissa on nyt yhteensä 4 hevosta, joista nuorin on Einari 10 vee, ja vanhin Kamu 20vee, aikamoinen pappala siis! Nyt vaan pitäisi etsiskellä itsestä se "kadonnut ponityttö", ja alkaa ratsastella oikein urakalla kivoissa maisemissa ja mukavassa seurassa.
Kuvia heposista.
Välillä iloteltiin laukalla...
...ja välillä esiteltiin raviliikkeitä :)
Mulla on ollut torstai-illasta asti näin komea lauma! Raija ja Ritva on hoidossa meillä sunnuntaihin saakka. Hienosti tulevat kaikki koirat juttuun keskenään. Luna ja Ritva ovat pitäneet hauskaa koko rahan edestä, välillä turhankin hauskaa, -yölläkin...!
Tortaina päästiin myös Lunan kanssa paimentamaan taas. Oltiin isolla pellolla, ja paimennettavana tällä kertaa pässikaritsoita. Välillä liikkuivat turhankin kovaa, välillä ei meinanneet liikkua ollenkaan. Mutta pari tosi hienoa n.100 metriä pitkää hakukaarta teki Luna, voi että olen ylpeä siitä! :)

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Upeita kuvia Tompan
Hienoista Lentävistä Liikkeistä!
Paimen-Pumppasesta pitäisi saada myös kuvatuksia...

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpäs on teillä hieno lauma ollut!;)
Ei vaiskaan, me kiitämme mielettömästi taas kerran loistavasta hoitoavusta. Meijänki tytöt sai kuntokuurin..:)
KIITOS!:)