lauantai 11. huhtikuuta 2009

Kaupunkilais serkut kylässä ja Jaden ongelmat...

Keskiviikkona saatiin Tanja ja vesikoirat Peppi & Miina kylään pitkästä aikaa :) Sisällä oli välillä murinoita ja pörinöitä puolin ja toisin, muttei mitään sen vakavampaa. Ulkona lauma juoksi sulassa sovussa. Jade mielisteli uusia kavereita minkä kerkesi, yllätys yllätys! Keskiviikkona ja torstaina treenattiinkin vähän, Marika oli poikiensa kanssa myös
.
Perjantai meni hevostellessa. Ajeltiin neljän koiran kanssa Turun raveihin katsomaan kun kaksi hevosta työpaikalta oli juoksemassa. Hevosten juoksut kaatuivat laukkoihin, mutta koirille oli varsin sivistävä reissu. Ihan yhteiskuntakelpoisia otuksia nuo ovat :) Kuvia albumissa.
Sitten niitä tylsempiä juttuja... Juhlat on juhlittu :( Jade pissaa taas. Hittojen hitto! Coli kasvaa näytteessä niin että kohina kuuluu. Pyhien jälkeen lisätutkimuksiin sitten korkeakoululle. Toivottavasti tuohon ongelmaan nyt sitten vihdoinkin löytyisi oikea syy ja hoito!
Meidän piti saada Helmin poika Karkki hoitoon pääsiäiseksi, mutta Helmillä alkoikin juoksut tiistaina. Helmi seurustelee lähemmin toistaiseksi siis vaan tyttöjen kaa.

6 kommenttia:

team-Saari kirjoitti...

Kyl voi kivestää nyt noi Jaden ongelmat.Meilläkin ollaan toisella kuurilla,mut toivottavasti selvitään sillä.Toivottavasti saisitte pian apua ongelmiin!

kehveli kirjoitti...

No voi kakka! tai pissa!
Mutta kurja kumminkin... :(

Kati kirjoitti...

Voi pientä Jadea. Niin ihana otus! Tuntuu, että tosiaan kaikki painivat jonkinlaisen koiraterveysongelman kanssa. No, me ainakin peukutetaan toistemme koirille Tanjan kanssa (peukkuu). Muistakaa, mikään ei ole niin hienoa kuin TERVE iloinen koira (viis niistä titteleistä ja ruusukkeista). Nauttikaa siitä!

Kati ja PinPin

Soile kirjoitti...

No voi vihne!! :(

Kati kirjoitti...

Oi, pitää vielä mainita, että onpa mageita kuvia vesikoirista albumissa. Hiekanväriset koirat hiekkamontulla! Ei uskoisi heti ensi ajatuksella, että kuvat toimii, mutta KYLLÄ ne TOIMII! Wautsi Wau, tähtireportteri tulee koko ajan taitavammaksi kuvaajaksi :-D Ja nyt oli hummistakin ravikuvia! Hienoa!

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Voi iso harmi noiden Jaden ongelmien kanssa. Kumpa ne olis jos pikku hiljaa historiaa. Tsemppiä ja peukutuksia, että lisätutkimukset tuo avun.