tiistai 28. huhtikuuta 2009

Sosiaalista elämää!

Huhhuh, kylläpäs meillä on taas ollut äksöniä :) Nyt kun Helmin juoksut on juostu, ollaan otettu ilo irti ja ulkoiltu jos minkälaisissa koiralaumoissa. Kyllä kevät vaan on ihanaa aikaa!
Sunnuntaina käytiin Jaden kanssa kannustamassa Kössiä, Suloa ja Kaapoa Järvenpäässä agilitykisoissa. Retken jälkeen lähdettiin joukolla tuulettamaan koiria Rekijoelle Haalin kauniiseen notkomaisemaan. Kuvia albumissa.
Maanantaina ajeltiin Perttelin Kurajoelle korjauttamaan sähköasentaja Jartsa Matikaisen aikaansaannoksia :/ Nyt toimii autossa valot ja vilkut jälleen, ja koirilla oli "remontin" ajan huisin kivaa Geren ja Kikin seurassa. Kuvia räpsittiin äitin kanssa kilpaa ja ne löytyy collikoiden albumista.

1 kommentti:

Kati kirjoitti...

Geren ja Kikin pihamaahan on aivan kuin meillä ennen vanhaan ystäväni Marin kanssa. Partiksen ja collikat sekaisin ja mukulat leikkivät niiden kanssa formulaa tai poliisia ja roistoa. Yllättäen hidas uroscollikkani oli Mika Salo ja narttu taas Schumi :-) Pojat olivat sitten Häkkisiä ja mitä lie. Oli niillä hauskaa keskenään! Sulassa sekaisessa sovussa kaikki!
Hauskaa, että auto tuli kuntoon Jartsan jäljiltä!