maanantai 22. kesäkuuta 2009

Vauhdikas Juhannus!

Juhannusfiilikseen päästiin oikeastaan jo keskiviikoona, kun vietiin Tomppa ja Einari kesänviettoon laitumelle! Ruunilla on käytettävissään laidun, jossa on iso "metsä" keskellä, sinne pääsevät suojaan pahan kelin sattuessa. :) On ne nyt tyytyväisiä, "ruokaaruokaaruokaaruokaa"...
Perjantaina hurautettiin Tuorlaan. Helmi kisasi agilityä kahden radan verran. Sekä agilityradalta että hyppäriltä tuli hylly, mutta hyppäriltä ihan hyvä sellainen :) Myös äiti ja Kössi, sekä Tanja ja Peppi kisasivat samoilla tuloksilla, mutta Piia ja Kaapo tekivät hienoa jälkeä ja ottivat kaksi nollaa, toisen niistä jo kakkosluokassa :) Onnea Piia ja Kaapo-tokaluokkalainen!
Suurimmat zembalot oli meillä kuitenkin ihan kotikulmilla, sillä saimme Tanjan ja perrot sekä Helmatti-Kasperin Juhannuskylään! Muutettiin äidin tupaan 6-päisen lauman kanssa, ois saattanut mun rivarikämpässä alkaa ahistaa ;) Hyvin meni taas suuren lauman kanssa. Kasper joutui tosin nukkumaan häkissä, kun hän oli sitä mieltä että bileet jatkuu 24/7 . Varsin vauhdikas pikkupoika! Ja niin hieno, siitä tulee hyvä harrastuskoira Janitalle!
Vauhdikasta sakkia metsätien täydeltä! "pois alta risut ja männynkävyt!"

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun suosikkipoika Kasper! Terveisiä hulivilille!
Kyllä ruunien kelpaa nyt laitumella!
Ja Helmikin on näköjään päässyt juhannusrientoihin :-D

Kati ja Pinto

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Katoin tota vikaa kuvaa, että "ai Tanja on laittanu Matin kuvan blogiinsa". No, sehän olikin Matin poika Kasper. On ne vaan isukin kanssa ihan samannäköisiä.
Päivi N

Mia kirjoitti...

Tämäkö muka Kasper? Mä meinasin, että olit paimennuksen ohella ottanut Matista kuvan....