sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Paimennusta, tokoa, agilityä, hoitokoira, paljon kavereita... :)

Lampaat häkissä :)
Äksöniä on taas piisannut duracellien elämässä! Alkuviikosta käytiin pari kertaa treenaamassa Lunan kanssa paimennusta. Häkkikin oli pystytettynä, joten käytiin Lunan kanssa häkityksen kimppuun. Saatiin kuin saatiinkin lampaat häkkiin muutaman kerran, ja tuntui kuin jokin palikka olisi loksahtanut paikoilleen Lunan päässä :) Toisella kerralla tultiin taas maan pinnalle niin että jysähti. Lampaat olivat oppineet jo "reitin häkkiin", ja kävellä lompsuttivat sinne ilman mukinoita... Mutta Luna taasen meni rikki jostain väärällä äänensävyllä tulleesta palautteestani, ja alkoi juoksemaan ylisuuria flänkkejä, ja suuntakäskyjä ei ollut koskaan kuultukaan :/ Noh, eiköhän täältä taas nousta ;)
Jade kurvailee santakuopilla
Perjantaina saatiin Helmin poika Karkki hoitoon. Illalla oltiin Päivin kanssa laitumella rakentelemassa kisavarikkoja ym. Koirat saivat tuuletella pitkin peltoja sydämensä kyllyydestä :)
Ryhmärämä posettaa
Lauantai meni lähinnä ulkoillessa. Päivällä santakuopilla, illalla metsälenkillä. Iltalenkille saatiin vielä Tompasta ja Satusta vahistusta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita :)
Helmi kertoo Piialle mihin suuntaan ajetaan.
Sunnuntai-aamuna huristeltiin Saloon. Helmi ja Piia starttasivat Tassujen virallisissa kisoissa. Vauhtia, ääntä ja äksöniä ei radalta puuttunut, eikä virheitäkään! ;) Alku ja loppu sujui hienosti, mutta siinä välillä Helmi pääsikin kommentoimisen makuun, ja senhän voi vaan kuvitella mitä siitä tulee :P (Lentäviä rimoja ja kuuro koira.) Kiitos Piialle Helmin hauskuuttamisesta, agility on mielenkiintoinen kesälaji! :D
Ja ONNEA Piia ja Kaapo hienosta nollasta!!!
Kauniita koiria kuvan täydeltä :)
Salosta suoraan katselemaan Lunan velipoika-Roihun paimennustreenejä Päivin luokse. Paljon oli yhtäläisyyksiä sisarusten toiminnassa havaittavissa :) Pellolta sitten 10 koiran voimin metsälenkille! Mukana oli Joski ja koiransa Myy, Tauno sekä Siiri, Mari ja koiransa Roihu, Elkie ja Valo, sekä minun neljäpäinen laumani. Vilinää ja vilskettä riitti, mukavaa oli! Kiitos lenkkiseurasta!
Hoitokoiran lähdettyä illalla, suunnattiin vielä koululle tokottamaan, ettei ihan pelkäksi lentämiseksi jäänyt viikonlopun vietto. Lunskun kanssa AVO-juttuja, ihan kivasti meni, mutta seuraamispaikka helposti edelleen liian takana. Helmin kanssa metskua, ruutua, kakeja ja luoksetulon seisomista. Jade seurasi, juoksi pari kertaa ruutuun ja nouti metskua. Ai niin, ja isommat tytöt teki tunnarin alustalla.
Kuvia viikonlopun hulinoista täällä.

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Uskomatonta duracel-meininkiä!
Jaksaa ja jaksaa...

Kaapo+Sulo+Uuno kirjoitti...

Uskomatonta menoa tosiaan!!
Sinne Piikkiöön jos sitten saisi Helmin äänenvaimentimella varustettuna, niin saattaisi kuulla käskytkin... ;)
Kiitos vaan koiran lainasta, ehkä me vielä jonain päivänä saadaan julkaisukelpoinen tulos!! Kuullaan ja nähdään! Ja toivottavasti ehditään edes kerran treenata ennen Piikkiön kisoja, vaikkakin vain lahjattomat treenaa!! =)