maanantai 29. kesäkuuta 2009

Laiva on lastattu koirilla!

...Tai ainakin vene!
Lauantaina lähdimme meriretkelle "Mian merelle" :) Valloitettiin saari 8 koiran ja neljän ihmisen toimesta :) Lauantaina keli oli hiukan pilvinen, tosin illalla aurinkokin jo näyttäytyi. Käytiin kävelemässä upeassa naapurisaaressa, syötiin hyvin ja saunottiin :)
Sunnuntaina heräsimme täydelliseen aamuun! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Pakattiin iso kassillinen eväitä mukaan ja suunnattiin jälleen naapurisaareen. Koirat juoksivat, uivat ja tutkivat paikkoja sydämensä kyllyydestä ihmisten ottaessa arskaa (ja valokuvia). Evästyksen aikaan koirat olivatkin niin väsyneitä, että ihmiset saivat syödä kertakäyttögrillin antimia melkein rauhassa, ainoastaan Hippi jaksoi kerjätä :D Muut huilivat puiden varjossa...
Helmi bongailee lintuja...
Jallis ja kalliot <3
Luna tarkkailee tilanteita...
Mielettömän hieno reissu! Pieni Jartsa otti venematkatkin ihan lunkisti :) Mahtava kakara! Mun koirat juoksivat kallioilla ja kivikossa niin paljon, että tassunpohjat on auki, varsinkin Helmillä. No, oli se sen veroista!
Miljoonat Kiitokset Mia, Turo ja Marika, oli tosi mukavaa ja rentouttavaa viettää viikonloppua hyvässä seurassa!
Valokuvia on mahottomasti, ei voinut olla räpsimättä niin upeissa maisemissa...
Perjantaina Jallis pääsi katsomaan lampaita! Pikkuinen paimen kaipasi vaan vähän alkuun kannustusta liikkumiseen, ja sen jälkeen hän olikin oikein pätevän oloinen :) Kierteli jo laumaa, ja uskalsi mennä aidan ja lampaiden välistäkin hienosti muutaman kerran, jee! Ja voi sitä ilmettä. Jallis oli niiiiiiin onnellinen :)

6 kommenttia:

karvakuonot kirjoitti...

Hippasen hienoja kuvia viikonlopusta....
Yhessä kuvassa oli 2 kaksi jalkaista putki sellaiset kaulalla olikohan kolmas ottamassa kuvaa putki sellaisella......

Anne kirjoitti...

Onhan nuo kuikut aivan ihania karvakasoja, ja niiden laumaelämää on tosi mielenkiintoista seurata. Joskus unelmoin suuremmastakin laumasta ja ehkä kasvattamisestakin, mutta kyllä nuo koirat ja koiraharrastukset vetävät kuitenkin pidemmän korren.

Täytyy nyt kyllä sanoa, että olen ihaillut kuviasi jo kauan, ja ne osittain innostivat minutkin opettelemaan kuvaamista ja hankkimaan järkkärin. Varsinkin nämä uusimmat ovat aivan mahtavia! Kauankos olet järkkärillä kuvaillut? Millasella kameralla yleensä kuvailet?
Hyvät kesän jatkot sinnekkin päin! :)

Tanja kirjoitti...

Ihan alkutekiöissä mullakin on kuvaaminen, viime kesänä ostin järkkärin (Nikon D40) sitä ennen räpsin pokkarilla :)
Lisäobejektiivin ostin siihen helmikuussa. Putki on merkiltään Tamron ja koko on 70-300.
Kamera roikkuu aina kaulassa, jos vaikka joskus oppis ;)

Sanna ja Nelli kirjoitti...

Mahtavia kuvia! Mikä unelmakesäpäivä koirien kanssa, näytti olevan aikamoisen hauskaa menoa:)

henna säävälä kirjoitti...

Voi vitsit mitä kuvia, aivan mahtavia!!! Mitähän kivaa me keksittäis sit kun Kiian kans tullaan sinne päin? :) (tanja innostutti myös minut valokuvaamiseen ja ostamaan digijärkkärin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kylla, luultavasti niin se on