sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Helmatti treffit 25.7.09

Helmatit rivissä! vas. isi-Matti,Kasper,Pilkku,Kiia,Aku,Jope ja äiti-Helmi
Lauantaina kokoonnuttiin Iso-Valkeelle 8kk ikäisten Helmattien kanssa. Koiria paikalla oli yhteensä 11 ja ihmisiä 8. Helmin ja Matin lapsista paikalle pääsivät kaikki muut paitsi Matti Jr, joka kävi sillä välin esittelmässä kauniita piirteitään Mikkelin näyttelyssä EH:n arvoisesti :) Onnea Anne ja Masa!
Päivän ohjelmassa oli rentoa oleskelua, saunomista ja uintia, makkaranpaistoa, valokuvaamista, järven ympäri patikointi, kahvittelua ja tietysti pentujen touhujen ihmettelyä. :)
Kyllä oli koirilla kivaa! Uskomatonta miten hienosti voi 11 koiraa tulla toimeen keskenään. Ei yhtään tappelua, vaikka laumassa oli koiria ikähaarukalla 6kk-10v :)
Tässä koko lauma hetkeksi pysäytettynä. vas. Pilkku,Kiia,Matti,Ville,Helmi,Luna,Iita,Jade,Jope,Kasper ja Aku
Päivä oli todella mukava! Oli upeaa nähdä kuinka pennut ovat kehittyneet palleroista isoiksi koiriksi. Hienoja, nuoria, vauhdikkaita otuksia, joilla oli hyvin selvä isän leima ulkonäössään :D Kiitos teille kaikille kun pääsitte tulemaan! Toivotaan että seuraavalla kerralla saadaan Matti Jr myös mukaamme, suunniteltiin jo vähän jonkinlaista agility-/tokopäivää jonnekin tulevaisuuteen.
Kuvia on hirmuinen määrä täällä.
Pilkku ja Kiia olivatkin meillä koko viikonlopun. "Sopu sijaa antaa" periaatteella mahduttiin hienosti 5 koiran kanssa mun kaksioon :)
Tässä vielä muutama kuva viime viikolta Jalliksen harjoituksista matkalla oikeaksi paimeneksi :)
Loppuun hyviä uutisia! Helmin ja Lakun poika Bono (Arttulan Lennokas Kaveri) nappasi Paraisten tokokokeessa AVO 1-tuloksen! Kahdella kisalla menolippu voittajaluokkaan, ONNEA Heidi ja Bono!!!

5 kommenttia:

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Kiitos kivasta Helmatti päivästä. Oli kyllä tosi hienoja koiran alkuja. Äippä ja iskä koirat saa olla ylpeistä lapsistaan.

Jartsalla on tyyliä! Vau.

Soile kirjoitti...

Voi, on teillä ollut mukavat treffit! Kivoja kuvia.
Ja Hellitäti siellä kerjäämässä makkaraa :D Ovatpa tosissaan Helmatit isänsä näköisiä!
Harmi, etten perjantaina ehtinyt tulla katsomaan Kiiaa......

Vi ses och hörs!

henna säävälä kirjoitti...

Kiitos vielä meidänkin puolesta, tätäkin kautta! :) Oli aivan mahtava päivä, treffit mahtavalla paikalla, paljon ihania koiruuksia. Oli myös kiva päästä mukaan katsomaan paimennustakin ihan livenä ja syödä ihanaa Päivin tekemää mustikkapiirakkaa ;) Tanjalle kiitos majoituksesta. Vaikka matka oli pitkä, niin olis kyllä harmittanut hirmusesti jos oltas jätetty reissu väliin. (Kiia nukkua tursotti koko matkan kotiin asti, jee :) Tullaan kyllä uudestaan, jospa keksittäs sit jotain agility/toko treffausta. :D

terkuin. Henna ja Kiia

kehveli kirjoitti...

Wau!
Aivan uskomattoman hieno jengi teillä oli Iso-Valkeella!
(voi jospa oisin voinut olla muu-ka-na!)

Anonyymi kirjoitti...

Pilkku ja kotiväki kiittävät hoidosta ja treffijärjestelyistä! Upeita pikkukoiria ja hienot "vanhukset"!
Meidän PP (Puuha-Pete) oli treffeistä niin kylläinen, että vietti pari rokulipäivää pihapoliisin ja puutarhurin hommista sohvalla röhnöttäen ;)