torstai 16. heinäkuuta 2009

Meijän touhuja

Viikot vierähtää ihan huomaamatta... Eipä meillä kyllä ihmeitä ole tapahtunutkaan, normaalia menoa ja meininkiä vaan. Ollaan treenattu ja lenkkeilty (enemmän tai vähemmän ahkerasti) yleistä hauskanpitoa unohtamatta :) Lunalla on juoksut, joten seuran suhteen ollaan jouduttu olemaan vähän kriittisiä.
Viime sunnuntaina oltiin paimennuskisojen rataa rakentamassa Päivin luona, sen jälkeen treenattiin koiruuksia. Luna meni mielestäni ihan hyvin :) Se on kisojen jälkeen ollut kaksi kertaa lampailla, ja molemmilla kerroilla hyvinkin kuulianen. Jalliskin on päässyt muutaman kerran piha-aitaukseen lampaita kasaamaan. Intoa on kuin pienessä kylässä, järkeä ei vielä koko kylällisen edestä ;)
Lammastelujen jälkeen suunnattiin Joskin ja Päivin kanssa Iso-Valkeelle makkaran paistoon. Tällä kertaa mukana oli 8 bc:tä. Helmi jäi juoksuisen Lunan seuraksi kotiin tästä reissusta. Muutama kuva täällä.
Helmi on treenannut tunnaria aina kun ollaan saatu seuraa. Ja selvästi kehitystäkin on tapahtunut :) Väärien siirtely on vähentynyt huomattavasti! Joskos se siitä, idea sille alkaa kuitenkin olla selvillä. Kierrokset vaan pitää saada pysymään alhaalla, että malttaa rauhassa haistella. Kyllä me kokeeseen suunnataan kahden vanhimman kanssa, ennemmin tai myöhemmin ;)
Että tällaista täällä, äksönit jatkukoon :)

Ei kommentteja: