maanantai 30. maaliskuuta 2009

Avantouintia ja tokoilua...

...siinä siis viikonlopun ohjelma pääpiirteittäin. Lauantaina lähdin tyttöjen kassa lenkille Kultalähteen maastoon. Lenkistä tulikin pidempi kuin olin ajatellut, kun intouduin rämpimään pitkin "puron" reunaa melkoisen pitkälle :) Maasto ei totisesti ollut helpoin mahdollinen, varsinkin kun lumisohjoa oli vielä niin paljon. Koirilla oli kivaa, eikä syvällä metsän siimeksessä näkynyt jälkeäkään muusta elämästä. Ainoastaan yhteen isohkoon pääkalloon törmättiin. Luna päätti jäähdytellä tunteitaan kahteen kertaan jäisessä vedessä... Pöhkö koira. Molskis vaan! Ja sitten piehtaroi lumessa ja jatkoi matkaansa taas, -täysillä, kuinkas muutenkaan!
Surkeita puhelimella otettuja kuvia...
Sunnuntaina ajeltiin Nummelaan tutustumaan Hiiden Haukkujen tokotreeneihin. Oltiin Helmin kanssa voi/evl-ryhmän treeneissä mukana. Paikallaan istuminen, ja -makuu, perusasentoa, hyppynouto ja ruutua tehtiin. Mukavaa oli, ja varmasti ajellaan ensi sunnuntainakin :)

4 kommenttia:

Mallu ja pojat kirjoitti...

Ai te pääsitte mukaan treenaamaan! Jee!! Kuullaan tässä, mm. treenien merkeissä :)Mun TOKO-koira jäi Turkuun :( Enpä todellakaan tiedä mitä teen sen kokeen kanssa..

Kati kirjoitti...

Minkälainen tuo lenkki mahtaa olla? Olisiko meille kaikille sopiva? Vai onko siellä paljon lenkkeilijöitä kevään tultua?

Kati ja Pinto, jotka haaveilevat pitkästä lenkistä ilman haavasidoksia

Mari kirjoitti...

Vai että ihan "naapuriin" tuutte tokoilemaan, tulkaa sitten joku kerta lenkillekin kun täällä päin liikutte :)

Mia kirjoitti...

Mistä tollanen puolukkamatto on jo löytynyt? Vau.... Ja Jade... Ihana koira!