sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Treeniä ja toipumista

Viikko on taas vierähtänyt. Tärkein ensin: Potilas voi hyvin! Niin hyvin, että joka päivä on muistutettava itseään, "se on toipilas". Kaksi päivä leikkauksen jälkeen meni aikalailla lepäillessä. Sen jälkeen Luna alkoi pelailla sisällä tennarin kanssa siihen malliin, että se oli piilotettava toviksi :) Haava parani hienosti, eikä se liiemmin kiinnostanut toipilasta missään vaiheessa. T-paita riitti suojaksi, vain ensimmäisenä yönä leikkauksen jälkeen oli "kauluri" käytössä. Nyt siis vain odotamme lupaa vapautua täysin siemauksin :)
Helmi on opiskellut uusia tokotemppuja :) Olen yrittänyt kaupata sille ajatusta "merkki on kiva". Ja sitä se alkaakin jo olla. Pitää vaan muistaa pitää kohtuus toistojen määrässä. Muutaman kerran hän on saanut myös juosta merkiltä ruutuun (lue: Wubballe) tai noutokapulalle. Ehkäpä ne siitä ajan kanssa... Tunnaria on myös tehty jokunen kerta kokeen jälkeen. Nou proplem. Liikkeestä seisomista alettiin myös treenata, uudella tekniikalla ja uudella sanalla. Vanha oli kokonaan unohduksissa ja muutenkin alunperin huonosti opetettu. Treenit siis jatkukoon, kivaa kun saa opetella taas uusia juttuja!
Potilas Pumppanen on jäljestänyt! Jotain aktivointia ja aivotyötä oli toipilaalle keksittävä. Alkoi sisällä meno yltyä turhan villiksi kunnon lenkkien ym puutteessa. Luna tykkää jäljestää, ja on mielestäni ihan hyväkin siinä! Harjoituskertoja ei kaikkiaankaan ole montaa, mutta niin se vaan puksuttaa kuin juna pitkääkin jälkeä :) Kivvaa! Lisäksi hän on saanut tehdä perusasentoa, noutokapulan nostelua ja -pitoa, hiukan seuraamista ja tänään tunnariakin. Uutena kokeiluna ripottelin palikoiden väliin paljon Frolicinpaloja. Koitan saada sille ajatuksen, että muut palikat on merkityksettömiä. Lunahan rrrrrrrrakastaa niitä palikoita ihan liikaa, se haluaa kaikki. Osaa siis kyllä varsin hyvin erottaa omansa, eikä tuo väärää, mutta haluaa silti kaikki suuhunsa kun ne on niin ihania :D Tänään ainakin toimi hyvin. Etsi namit ja kun oli syönyt, nosti oman :)
Jallispieni on paimentanut viikolla pari kertaa. Suuntakäskyt ja maahanmeno, siinä kokolailla meidän treenien ydin :) Sen lisäksi pieniä hakuja ja paljon peruskuljetusta. On se hieno kakara, joka kerta se on todettava.
Tokopuolella Miss-J on treenannut lähinnä noutokapulan nostelua, kakeja ja luoksetuloa stoppeineen. Ne on tällähetkellä meidän eniten vaiheessa olevat liikkeet koetta ajatellen. Ollaan menossa Tassujen joukkueessa pm-kokeeseen 12.6. Katsotaan mitä muita propleemia ehtii tulla ennen sitä :D
Tänään käytiin Joskin kanssa Iso-Valkeella nautiskelemassa kivasta kevätsäästä ruåttalaiskoiriemme kanssa. Jallikselle tekee hyvää reissata hiukan ilman "isosiskoja". Tosi mukavaa oli taas! On se uskomaton paikka kerta toisensa jälkeen. Siellä on ihanan rauhallinen fiilis, ja se luonto on niin kaunista.
Kuvia Iso-Valkeelta *klik*
Kuvia Satun koirista *klik*

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

♥ Voi sun kukkaistyttöjä ♥

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Ihanat kuvat tytöistä ja kyllä se vikan kuvan Mr. kieli on myös ihana. ;)