maanantai 4. toukokuuta 2009

Nyt on tutkittu!

Jade vietti tänään pitkän päivän Helsingissä Yliopistollisessa eläinsairaalassa tutkimuksissa. Tässä "löydökset":
Jade-koira tuotiin Yliopistollisen eläinsairaalan sisätautien osastolle tutkimuksiin toistuvien virtsatieinfektioiden takia.
Jadelle tehtiin kliininen yleistutkimus, jossa ei havaittu normaalista poikkeavaa. Jadelta otettiin verinäytteet, joista tutkittiin perusverenkuva ja peruselinarvoja. Arvoissa ei ollut mitään normaalista poikkeavaa.
Jaden vatsaontelo tutkittiin ultraäänellä. Virtsateissä ei havaittu epänormaalia ultraäänitutkimuksessa. Jadelta otettiin myös virtsanäyte, jossa todettiin hieman verta, mutta ei muuta normaalista poikkeavaa. Munuaisten toiminnasta kertova proteiini/kreatiinisuhde oli normaali. Näytteestä tehdään vielä viljely, jonka tulokset valmistuvat ensi viikolla. Soitan, kun tulokset ovat tulleet.
Tutkimusten perusteella ei ole syytä epäillä rakenteellista poikkeavuutta oireiden taustalla. On mahdollista, että virtsatietulehdukset eivät vain ole vastanneet antibioottikuureihin täydellisesti. Tällä hetkellä Jadella ei ole tarvetta lääkityksiin.
Hyvää jatkoa hauskalle Jadelle! Unna Määttänen, Eläinlääkäri
Loistavan hyvä kuulla että likka on terve! Nyt vaan toivotaan että tulehdukset vihdoinkin pysyisivätkin poissa! :)
Myös eilen sain kuulla hyviä uutisia! Ensimmäinen Helmin lapsista on aloittanut kisauransa. Arttulan Lennokas Kaveri tokoili Paraisilla 3.5 hienon ykköstuloksen 185,5p! Onnea Heidi ja Bono! Äippäkoira ja "mummi" on teistä todella ylpeitä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten hieno uutinen!!!! Vihdoinkin jotakin hyvää uutista pukkaa! Jartsalle komiat rapsutukset ja paijaan kovasti kunhan nähdään :-D

Kati Ja Pinto

henna säävälä kirjoitti...

Hyvä juttu että ei mitään vakavaa!!! Nyt vain peukut pystyssä että pysyy terveenä! Kohta tulee kesä ja lämmin, jospa se siitä. Teillähän jo varmaan ihan kesä, meillä ei edes lämmin :)