sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Huh hellettä!

Kesä on vihdoinkin tullut! Viikonloppua vietettiin uskomattoman kauniissa säässä, tänään mittarin lukemat käväisivät 30 asteessa! Turhan kuuma keli tehdä mitään hyödyllistä, mutta järven rannalla viihdyttiin vallan mainiosti :) Lauantaina kävin suorittamassa Koetoimitsija 2-kurssin (Paimennuskokeet) Päivin luona, ykkös-osa pitää suorittaa sitten kun sellainen lähiseudulla järjestetään.
Koirien kanssa on treenailtu tokoa vähän päivittäin, ja pikkuista edistystäkin on ollut havaittavissa :)
Perjantai-iltaa vietettiin Päivin ja Elisan kanssa paimennuksen merkeissä. Oltiin Lunalle uudessa paikassa ja treenattiin vähän isommalla ryhmällä. Testattiin myös miten Luna toimii kun lampaita onkin pitämässä joku muu kuin Päivi, ja haku sujui tosi hienosti :) Muutenkin olen ihan tyytyväinen perjantain harjoituksiin. Kiitos em. henkilöille mukavasta illasta!
Torstai illalla sain toimia kätilönä, kun entinen hoidokkini Mimmi pyöräytti ison tammavarsan :) Kyllä se vaan joka kerta tuntuu yhtä hienolta, kun vastasyntynyt varsa nousee hetkessä jaloilleen ja hakeutuu maitobaarille. Kuvia Mimi Starin ja Simb Chaplinin tyttären ensimmäisistä hetkistä löytyy täältä.
Tomppa sai 17vee lahjaksi kesäleningin. Hänellä kun on kesäaika melkoista he**ettiä kesäihottuman takia. Loimi on ruma ja epäkäytännöllinen, eikä varmasti käyttäjälleenkään mikään mukavin, mutta toivottavasti sen avulla saadaan pidettyä hevosen elämänlaatu edes hieman parempana! Muuten Tomppa voi hyvin ja on pirteä kuin 5-vuotias, ikä ei paina jaloissa vielä tippaakaan :)
Tässä kuva puolivuotiaasta Jopesta! Eikös vaan olekin komea poika?! Kiitos Annille kuvasta!
Ai niin! Katille ja Pintolle isot onnittelut AVO1-tuloksesta ja luokkavoitosta tänään Ulvilassa!!!

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kiitos Tanja. Kävin jo eilen katsomassa varsan kuvat. Voi, miten pieni ja suloinen toinen voi olla. Parista kuvasta tuli mieleen Bambi jäällä. Hän on niin sievä.
Ja Jopesta on tullut komea poika! Wau!

Kati ja Pinto

henna säävälä kirjoitti...

On Jopesta kyllä kasvanut komea poika ja siskonsa näköinen :) me täällä pohjosessa edelleen odotellaan helteitä, välillä on ollut lämpimämpikin, mutta sitten tuulee niin pirusti :( ja tapellaan punkkien kans...yök!!!!

Anette kirjoitti...

Jokos ilmoittauduitte salon kokeeseen???:)