sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Paimen poikkesi näyttelyssä :)

Tänään meillä olikin varsin erikoinen päivä! Käytiin nimittäin Lunan kanssa Salossa virallisessa näyttelyssä! Bortsuja oli koolla ennätysmäärä, 35kpl, ja väri-, koko-, karvanpituus- ym.kirjo oli melkoinen :) Muutkin olivat uskaltautuneet kehään näiden kevyempityyppisten kanssa ;)
Äidin ottamia kuvia näyttelystä löytyy täältä.
Luna käyttäytyi kuin vanha kehäkettu :) Tuloksena H (=hillittömän hyvä!) mitä tavoittelemaan lähdettiinkin. Tuomarina Reijo Tuovinen. Tässä hieno arvostelu:
"Vielä ilmava kevytluustoinen narttu. Pään linjat oikeat. Hyvä selkälinja. Hyvin kulmautunut edestä, samoin takaa. Riittävä askelpituus."
Tuttuja oli liikkeellä sankoin joukoin. Helmin pentu Nova sai ERI:n, Helmin pentu Leevi EH:n, Päivin upeat paimenet Piski ja Rita EH:t, Ritva EH:n, Raija T:n (edelleen tyylikäs typsy) ja Astra EH:n. Minnan partis Lotta oli upeasti ROP, onnea!!!
Perjantaina paimennettiin Lunskun kanssa, sekä tänään illalla paikaisesti. Nyt meno näyttää kivalta, ja koiralla on fiilis kohdallaan :) Hakukaaret on aikast hienoja! Poispäinajoa ollaan tehty nyt niin, että Luna saa seurailla lampaiden perässä, suunnan kanssa ei olla niin niuhotettu... Likka on selvästikin saanut itseluottamusta, sitä helpottaa kummasti kun on sellaiset lampaat mitkä liikkuu suosiolla ilman isompia neuvotteluja.
Eli melkoisen Luna-painotteinen viikonvaihde. Kyllä Helmi ja Jalliskin tietysti ovat saaneet puuhastella normijuttuja, metsälenkkejä ja pikkuista treeniä :)

10 kommenttia:

marju kirjoitti...

Onnea Lunalle Hienosta tuloksesta!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea onnea vaan Luna.. =))

Me ei tultukaan kehän reunalle kun isäntä joutu töihin..ja itse harrastin "vapaaehtoistyötä" kotona.. =)

-Mira & muut Lystiläiset-

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Lunalle !! Onkos teidän paimennus jutuista otettu videota, olis mukava nähdä ;)


Johanna & bc Wilma

Tanja kirjoitti...

Eipä ole videoitu vielä paimennusta, täytyykin asia korjata jossain vaiheessa :)

Kati kirjoitti...

Haa, pääsiskö missi-Luna paimentamaan lauantai-illalla... Jos otan videokameran mukaan... Tosin en osaa siirtää noita nettiin(tumpelo).

Kati ja Pinto

Johanna kirjoitti...

Jään siis odottelemaan video materiaalia..... :)

Anonyymi kirjoitti...

Medi-äiti onnittelee ja on ylpeä kauniista tyttärestään,mikäs sen hienompaa kuin hyvä paimen ja vielä kauniskin.Terveisiä myös Lucas-veljeltä ja Heli-tädiltä:-)

Soile kirjoitti...

Todella nätisti Luna-paimen esiintyi kehässä ja hienoa, että saitte sen mitä hakemaan lähdettiinkin....!

henna säävälä kirjoitti...

Onnea Onnea!!!!! :D

Stiina ja Vekku kirjoitti...

Onnea Lunalle hienosta näyttelytuloksesta ja synttäreiden johdosta!