maanantai 11. toukokuuta 2009

Tokoa, agilityä ja näytelmää

Lauantaina oli kauan odotettu Lentsun toko-kurssi! Keli oli mitä kurjin. Vettä tuli välillä hiljaa, välillä kovaa, välillä tuulen kanssa ja välillä ilman... Mutta se ei meitä masentanut, kumpparit jalkaan ja sadevaatteet päälle :) Lunan kanssa osallistuttiin, ja paljon kivoja vinkkejä saatiin tulevaan!
Tehtiin mm. kakeja, merkkiä, ohjattua (kosketusalustalla), noutoa, seuraamista, paikallaanmakuu ja mitähän vielä? Loistava kurssi ja Lunalla ei ollut paineistumisesta tietoakaan! :) Nyt vaan reenataan koirat punasena uusia asioita ;)
Sunnuntaina tehtiin isku Muurlaan äitienpäivä-mätsäriin Soilen ja Sheenan kanssa. Ilmotin Lunan harjoittelemaan tulevaa virallista näyttelyä varten ja Jaden tietysti jakamaan rajatonta rakkauttaan myös tuomari-tätille :) Tulipa todettua, että harjoitusta se Luna todellakin tarvitsisi ;) "Arvostelussa" lukee että "harjoiteltava liikkumista, vallaton" Ja sitä se oli! Mut ei meitä haittaa... Kuumeni katsellessaan agilityä.
Onneksi paikalla oli myös yllytyshullu Piia, joka ei kauaa epäröinyt osallistumista Helmin kanssa mölliagilityn avo-luokkaan. Piia ja Helmi olivat tavanneet kai kerran ennen, mutta yhteinen sävel löytyi heti ensimmäiseltä hypyltä :) Meno oli vallan hienoa ja vauhdikasta! Harmittavasti hylky tuli viimeiseltä esteeltä, mutta siitä viis! Kyllä koira ainakin nautti koko sydämestään.
Tuhannesti kiitoksia Piialle Helmin viihdyttämisestä, ja koko jengille hauskasta päivästä huiveineen kaikkineen ;) Onnea myös näyttelystaroille! Kuvia "vakavamielisestä" kisapäivästä täällä.

Ei kommentteja: